Uitgebreide informatie over Appartement Alpenrose Serfaus in Serfaus. Appartement voor 6 personen in Serfaus Uitgebreide informatie over Appartement Alpenrose Serfaus in Serfaus. Appartement voor 6 personen in Serfaus
Appartement Serfaus

BEKIJK OVERZICHT VAN:.

>> Appartement Serfaus

Alpenrose Serfaus Serfaus

Appartement in Serfaus

Centraal gelegen in Serfaus bereikt u vanuit dit appartement alle winkels, restaurantjes en terrasjes moeiteloos te voet. Om naar de berglift te komen, kunt u, behalve te voet gaan, ook met de dorpsmetro meerijden, die op ca. 300 meter van het appartement stopt.
In het appartement vindt u maar liefst 3 slaapkamers met ieder plaats voor 2 personen. Er zijn twee slaapkamers met ieder een 2-persoonsbed en in de derde slaapkamer staan twee eenpersoonsbedden. De woonkamer heeft een gezellige zithoek met een ruime hoekbank. Vanaf het zonnige balkon heeft u een prachtig uitzicht op de indrukwekkende bergwereld rondom Serfaus.

Met de Super Sommercard, die u bij aankomst (van half juni-half oktober) in het appartement ontvangt heeft u zeer veel voordeel zoals:

- gratis gebruik van de kabelbanen
- gratis entree tot de beleveniswereld Serfaus
- gratis entree tot het zomerfunpark in Fiss (sommige attracties tegen betaling)
- gratis entree tot het avonturenpark Hog
- gratis wandelbus
- 6 dagen per week kinderanimatie
- het piratenpad in Serfaus, het heksenpad in Fiss en het onderzoekerspas in Ladis
- begeleide wandelingen

Bovendien heeft u via het appartement gratis entree tot het openluchtzwembad van Serfaus.

In de winter is Serfaus ook een waar paradijs. Het skigebied is uitgebreid, kindvriendelijk en afwisselend. De funparks bieden uitdaging aan alle snowboarders en funskiers, de pistes legio mogelijkheden voor zowel beginnende als gevorderde skiers.

  • € 1320,00
  • 4-sterren Appartement
  • 6 personen


Bovenstaande informatie is afkomstig van de touroperator (chalet.nu) en is onder voorbehoud van wijzigingen. Aan de hier vermelde informatie kunnen geen rechten ontleend worden. De meest actuele informatie vindt u op de website van de reisorganisatie.Meer Appartement Serfaus

Appartementen Bellevue - Halfpension

Appartementen Bellevue - Halfpension
vanaf 515,00 EURO
Bekijk Appartement

Waldner

Waldner
vanaf 909,00 EURO
Bekijk Appartement

Enzian Serfaus

Enzian Serfaus
vanaf 1576,00 EURO
Bekijk Appartement

Alpenrose Serfaus

Alpenrose Serfaus
vanaf 1320,00 EURO
Bekijk Appartement

Vaya Terrazena Serfaus

Vaya Terrazena Serfaus
vanaf 379,00 EURO
Bekijk Appartement


Booking.com

Hotel of appartement zoeken

Skigebied Serfaus Fiss Ladis is een populaire wintersport bestemming. Zowel onder Nederlandse als onder Duitse wintersporters. Het is aan te raden om op tijd te beginnen met het zoeken van een geschikt appartement of hotel.

Onze wizard die u helpt om snel geschikte accomodatie te vinden. Het werkt heel eenvoudig. Vul de data van de wintersport en de gezinssamenstelling in en bekijk het beschikbare aanbod.