Uitgebreide informatie over Appartement Appartement Alpinlive in Ladis. Appartement voor  personen in Ladis Uitgebreide informatie over Appartement Appartement Alpinlive in Ladis. Appartement voor personen in Ladis
Appartement Ladis

BEKIJK OVERZICHT VAN:.

>> Appartement Ladis

Appartement Alpinlive Ladis

Appartement in Ladis

Apartement Alpinlive ligt slechts 300 meter verwijderd van het centrum van Ladis en slechts 200 meter verwijderd van de skilift Sonnenbahn Ladis-Fiss. De vakantiewoning beschikt over meen zithoek, een badkamer met een douche en een volledig uitgeruste keuken of kitchenette met vaatwasser en een magnetron.

Op verzoek kunnen er verse broodjes worden bezorgd en er is een restaurant direct naast de accommodatie. Een supermarkt vindt u op 300 meter afstand.

  • € 650
  • 3-sterren Appartement
  • personen


Bovenstaande informatie is afkomstig van de touroperator () en is onder voorbehoud van wijzigingen. Aan de hier vermelde informatie kunnen geen rechten ontleend worden. De meest actuele informatie vindt u op de website van de reisorganisatie.Meer Appartement Ladis

Appartement Alpinlive

Appartement Alpinlive
vanaf 650 EURO
Bekijk Appartement

Luxapart

Luxapart
vanaf 1249 EURO
Bekijk Appartement

Appartement Gut Sonnbichl

Appartement Gut Sonnbichl
vanaf 1540,00 EURO
Bekijk Appartement

Appartement Ideal

Appartement Ideal
vanaf 1610,00 EURO
Bekijk Appartement

Appartement Smart Chalet Ladis

Appartement Smart Chalet Ladis
vanaf 840,00 EURO
Bekijk Appartement


Booking.com

Hotel of appartement zoeken

Skigebied Serfaus Fiss Ladis is een populaire wintersport bestemming. Zowel onder Nederlandse als onder Duitse wintersporters. Het is aan te raden om op tijd te beginnen met het zoeken van een geschikt appartement of hotel.

Onze wizard die u helpt om snel geschikte accomodatie te vinden. Het werkt heel eenvoudig. Vul de data van de wintersport en de gezinssamenstelling in en bekijk het beschikbare aanbod.