Uitgebreide informatie over Appartement Appartement Gut Sonnbichl in Ladis. Appartement voor 8 personen in Ladis Uitgebreide informatie over Appartement Appartement Gut Sonnbichl in Ladis. Appartement voor 8 personen in Ladis
Appartement Ladis

BEKIJK OVERZICHT VAN:.

>> Appartement Ladis

Appartement Gut Sonnbichl Ladis

Appartement in Ladis

Chalet-appartement Gut Sonnbichl ligt net buiten het welbekende wintersportdorp Ladis, nabij de skilift die je direct in het prachtige en uitgestrekte skigebied van Serfaus / Fiss / Ladis brengt. Bij genoeg sneeuw is het zelfs mogelijk bijna helemaal terug te skien naar het chalet! De Sonnenbahn Ladis-Fiss (ca. 750 meter) brengt je naar de twee gondels in het dal van Fiss (Moseralmbahn en de Schonjochbahn). Deze twee skiliften geven toegang tot het uitgebreide skigebied van Serfaus / Fiss / Ladis, met een gevarieerd aanbod aan pistes, funparken en freeride pistes. Het centrum van Ladis vind je op een afstand van 2 km van chalet-appartement Gut Sonnbichl. Hier zijn o.a. een supermarkt, restaurants en een enkele apres-ski bar gelegen. In het centrum bevindt zich ook een skischool. Bij het chalet Gut Sonnbichl is o.a. een gratis Wi-Fi internetverbinding, parkeergelegenheid, een skiberging met skischoendroger en sauna. Je hebt elke dag een ontbijt inclusief. Bovendien hebben gasten, die tussen 23.12.17 en 15.04.18 verblijven, een keer per week een gratis Huttenabend. Er is muziek en je krijgt soep, Tiroolse specialiteiten en een dessert (drankjes exclusief)

  • € 1540,00
  • 3-sterren Appartement
  • 8 personen
Appartement Gut Sonnbichl, Appartement voor 8 personen in Ladis


Bovenstaande informatie is afkomstig van de touroperator (Chalet.nl) en is onder voorbehoud van wijzigingen. Aan de hier vermelde informatie kunnen geen rechten ontleend worden. De meest actuele informatie vindt u op de website van de reisorganisatie.Meer Appartement Ladis

Appartement Alpinlive

Appartement Alpinlive
vanaf 650 EURO
Bekijk Appartement

Luxapart

Luxapart
vanaf 1249 EURO
Bekijk Appartement

Appartement Gut Sonnbichl

Appartement Gut Sonnbichl
vanaf 1540,00 EURO
Bekijk Appartement

Appartement Ideal

Appartement Ideal
vanaf 1610,00 EURO
Bekijk Appartement

Appartement Smart Chalet Ladis

Appartement Smart Chalet Ladis
vanaf 840,00 EURO
Bekijk Appartement


Booking.com

Hotel of appartement zoeken

Skigebied Serfaus Fiss Ladis is een populaire wintersport bestemming. Zowel onder Nederlandse als onder Duitse wintersporters. Het is aan te raden om op tijd te beginnen met het zoeken van een geschikt appartement of hotel.

Onze wizard die u helpt om snel geschikte accomodatie te vinden. Het werkt heel eenvoudig. Vul de data van de wintersport en de gezinssamenstelling in en bekijk het beschikbare aanbod.