Uitgebreide informatie over Appartement Appartementen Raich in Serfaus. Appartement voor  personen in Serfaus Uitgebreide informatie over Appartement Appartementen Raich in Serfaus. Appartement voor personen in Serfaus
Appartement Serfaus

BEKIJK OVERZICHT VAN:.

>> Appartement Serfaus

Appartementen Raich Serfaus

Appartement in Serfaus

ca. 600 m van de skiliftspeelkamer en bioscoop voor de kinderengratis centrale wifi Appartementen Raich is een centraal gelegen driesterrensuperior appartementengebouw in Ried im Oberinntal, op 15 km ten zuiden van Landeck in het Tiroler Oberland. Het gebouw heeft een eigen kleine supermarkt en een cinemazaal voor de kinderen. De negen ruime appartementen van de familie Raich zijn zeer geschikt voor een gezinsvakantie. Vooral de mooie speelkamer en kinderbioscoop zijn geliefd bij kinderen.

  • € 609,00
  • 3-sterren Appartement
  • personen


Bovenstaande informatie is afkomstig van de touroperator (Neckermann reizen) en is onder voorbehoud van wijzigingen. Aan de hier vermelde informatie kunnen geen rechten ontleend worden. De meest actuele informatie vindt u op de website van de reisorganisatie.Meer Appartement Serfaus

Appartement Bellevue met halfpension

Appartement Bellevue met halfpension
vanaf 476,00 EURO
Bekijk Appartement

Ferienhaus am Matinesweg

Ferienhaus am Matinesweg
vanaf 399,00 EURO
Bekijk Appartement

Vaya Terrazena Serfaus

Vaya Terrazena Serfaus
vanaf 311,00 EURO
Bekijk Appartement

Vaya St. Zeno Lodge

Vaya St. Zeno Lodge
vanaf 335,00 EURO
Bekijk Appartement

Appartementen Raich

Appartementen Raich
vanaf 609,00 EURO
Bekijk Appartement


Booking.com

Hotel of appartement zoeken

Skigebied Serfaus Fiss Ladis is een populaire wintersport bestemming. Zowel onder Nederlandse als onder Duitse wintersporters. Het is aan te raden om op tijd te beginnen met het zoeken van een geschikt appartement of hotel.

Onze wizard die u helpt om snel geschikte accomodatie te vinden. Het werkt heel eenvoudig. Vul de data van de wintersport en de gezinssamenstelling in en bekijk het beschikbare aanbod.