Uitgebreide informatie over Appartement Luxapart in Ladis. Appartement voor 4 personen in Ladis Uitgebreide informatie over Appartement Luxapart in Ladis. Appartement voor 4 personen in Ladis
Appartement Ladis

BEKIJK OVERZICHT VAN:.

>> Appartement Ladis

Luxapart Ladis

Appartement in Ladis

Appartementencomplex Luxapart ligt in Ladis, het ligt slechts 200 meter verwijders van de Sonnenbahn Ladis-Fiss. WiFi is vanzelfsprekend gratis beschikbaar in alle appartementen.

Alle accommodaties beschikken een flatscreen-tv met satellietzenders. Een keuken en een zithoek en/of een eethoek. De keukens van de appartementen zijn uitgerust met een vaatwasser en een magnetron.

Linnengoed is bij de prijs van het appartement inbegrepen.

  • € 1249
  • 4-sterren Appartement
  • 4 personen


Bovenstaande informatie is afkomstig van de touroperator (Booking.com) en is onder voorbehoud van wijzigingen. Aan de hier vermelde informatie kunnen geen rechten ontleend worden. De meest actuele informatie vindt u op de website van de reisorganisatie.Meer Appartement Ladis

Appartement Alpinlive

Appartement Alpinlive
vanaf 650 EURO
Bekijk Appartement

Luxapart

Luxapart
vanaf 1249 EURO
Bekijk Appartement

Appartement Gut Sonnbichl

Appartement Gut Sonnbichl
vanaf 1540,00 EURO
Bekijk Appartement

Appartement Ideal

Appartement Ideal
vanaf 1610,00 EURO
Bekijk Appartement

Appartement Smart Chalet Ladis

Appartement Smart Chalet Ladis
vanaf 840,00 EURO
Bekijk Appartement


Booking.com

Hotel of appartement zoeken

Skigebied Serfaus Fiss Ladis is een populaire wintersport bestemming. Zowel onder Nederlandse als onder Duitse wintersporters. Het is aan te raden om op tijd te beginnen met het zoeken van een geschikt appartement of hotel.

Onze wizard die u helpt om snel geschikte accomodatie te vinden. Het werkt heel eenvoudig. Vul de data van de wintersport en de gezinssamenstelling in en bekijk het beschikbare aanbod.