Uitgebreide informatie over Appartement Waldner in Serfaus. Appartement voor 4 personen in Serfaus Uitgebreide informatie over Appartement Waldner in Serfaus. Appartement voor 4 personen in Serfaus
Appartement Serfaus

BEKIJK OVERZICHT VAN:.

>> Appartement Serfaus

Waldner Serfaus

Appartement in Serfaus

Rustig en toch centraal gelegen appartement in het bekende dorp Serfaus. Vanuit uw appartement bent u te voet zo in het centrum of bij de bergliften.
Het appartement is functioneel ingericht. De comfortabele slaapbank biedt plaats aan 2 personen. Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot de tuin van het huis vanwaar u indrukwekkend uitzicht heeft op de indrukwekkende bergwereld van Serfaus.

In de zomer (half juni-half oktober) ontvangt u bij aankomst de Super Sommercard. Met deze kaart heeft u in Serfaus zeer veel extra's zoals:
- gratis gebruik van de kabelbanen
- gratis entree tot de beleveniswereld Serfaus
- gratis entree tot het zomerfunpark in Fiss (sommige attracties tegen betaling)
- gratis entree tot het avonturenpark Hog
- gratis wandelbus
- 6 dagen per week kinderanimatie
- het piratenpad in Serfaus, het heksenpad in Fiss en het onderzoekerspas in Ladis
- begeleide wandelingen

In de winter is Serfaus ook een waar paradijs. Het skigebied is uitgebreid, kindvriendelijk en afwisselend. De funparks bieden uitdaging aan alle snowboarders en funskiers, de pistes legio mogelijkheden voor zowel beginnende als gevorderde skiers.

  • € 909,00
  • 3-sterren Appartement
  • 4 personen


Bovenstaande informatie is afkomstig van de touroperator (chalet.nu) en is onder voorbehoud van wijzigingen. Aan de hier vermelde informatie kunnen geen rechten ontleend worden. De meest actuele informatie vindt u op de website van de reisorganisatie.Meer Appartement Serfaus

Appartementen Bellevue - Halfpension

Appartementen Bellevue - Halfpension
vanaf 515,00 EURO
Bekijk Appartement

Waldner

Waldner
vanaf 909,00 EURO
Bekijk Appartement

Enzian Serfaus

Enzian Serfaus
vanaf 1576,00 EURO
Bekijk Appartement

Alpenrose Serfaus

Alpenrose Serfaus
vanaf 1320,00 EURO
Bekijk Appartement

Vaya Terrazena Serfaus

Vaya Terrazena Serfaus
vanaf 379,00 EURO
Bekijk Appartement


Booking.com

Hotel of appartement zoeken

Skigebied Serfaus Fiss Ladis is een populaire wintersport bestemming. Zowel onder Nederlandse als onder Duitse wintersporters. Het is aan te raden om op tijd te beginnen met het zoeken van een geschikt appartement of hotel.

Onze wizard die u helpt om snel geschikte accomodatie te vinden. Het werkt heel eenvoudig. Vul de data van de wintersport en de gezinssamenstelling in en bekijk het beschikbare aanbod.