Uitgebreide informatie over Appartement alpslodge LIFE.STYLE.HOTEL.FISS in Fiss. Appartement voor 2-6 personen in Fiss Uitgebreide informatie over Appartement alpslodge LIFE.STYLE.HOTEL.FISS in Fiss. Appartement voor 2-6 personen in Fiss
Appartement Fiss

BEKIJK OVERZICHT VAN:.

>> Appartement Fiss

alpslodge LIFE.STYLE.HOTEL.FISS Fiss

Appartement in Fiss

Appartement alpslodge LIFE.STYLE.HOTEL.FISS biedt directe toegang tot de skipistes, gratis WiFi, een wellnessruimte en een zonneterras met panoramisch uitzicht op de omliggende bergen. Een eigen ondergrondse parkeergarage is beschikbaar tegen een toeslag, hier kunnen elektrische auto's ook worden opgeladen.

Het appartement ligt op 300 meter van de kabelbanen Moseralmbahn en Schonjochbahn. Daar kunnen eventueel de ski's opgeslagen worden in een locker.

Deze accommodatie scoort het beste op prijs/kwaliteitverhouding in Fiss!

  • € 1610,00
  • 4-sterren Appartement
  • 2-6 personen


Bovenstaande informatie is afkomstig van de touroperator (Booking.com) en is onder voorbehoud van wijzigingen. Aan de hier vermelde informatie kunnen geen rechten ontleend worden. De meest actuele informatie vindt u op de website van de reisorganisatie.Meer Appartement Fiss

alpslodge LIFE.STYLE.HOTEL.FISS

alpslodge LIFE.STYLE.HOTEL.FISS
vanaf 1610,00 EURO
Bekijk Appartement

Tschuggmall Appartements

Tschuggmall Appartements
vanaf 1199 EURO
Bekijk Appartement

Wirthaus Zum Weissen Lamm

Wirthaus Zum Weissen Lamm
vanaf 1035,00 EURO
Bekijk Appartement

Elisabeth

Elisabeth
vanaf 462,9 EURO
Bekijk Appartement

Appartementen Sunshine

Appartementen Sunshine
vanaf 455,00 EURO
Bekijk Appartement


Booking.com

Hotel of appartement zoeken

Skigebied Serfaus Fiss Ladis is een populaire wintersport bestemming. Zowel onder Nederlandse als onder Duitse wintersporters. Het is aan te raden om op tijd te beginnen met het zoeken van een geschikt appartement of hotel.

Onze wizard die u helpt om snel geschikte accomodatie te vinden. Het werkt heel eenvoudig. Vul de data van de wintersport en de gezinssamenstelling in en bekijk het beschikbare aanbod.