Uitgebreide informatie over Hotel Castel in Serfaus. Appartement voor  personen in Serfaus Uitgebreide informatie over Hotel Castel in Serfaus. Appartement voor personen in Serfaus
Hotel Serfaus

BEKIJK OVERZICHT VAN:.

>> Hotel Serfaus

Castel Serfaus

Hotel in Serfaus

De perfecte plek voor jong en oud, op een rustige locatie, in 5 minuten loop je naar het centrum van Serfaus. De skimetro vertrekt om de hoek en brengt je naar de liften die in directe verbinding staan met skigebied Serfaus-Fiss-Ladis. Hier ligt ruim 200 kilometer aan pistes op je te wachten. Energie nodig na een sportieve dag? In het hotel word je een heerlijk diner voorgeschoteld. Genieten geblazen!

  • € 1456,00
  • 4-sterren Hotel
  • personen
Castel, Hotel voor  personen in Serfaus


Bovenstaande informatie is afkomstig van de touroperator (TUI.nl) en is onder voorbehoud van wijzigingen. Aan de hier vermelde informatie kunnen geen rechten ontleend worden. De meest actuele informatie vindt u op de website van de reisorganisatie.Meer Hotel Serfaus

Haus Komperdell

Haus Komperdell
vanaf 1107,00 EURO
Bekijk Hotel

Castel

Castel
vanaf 1456,00 EURO
Bekijk Hotel

Amadeus Micheluzzi

Amadeus Micheluzzi
vanaf 1314,00 EURO
Bekijk Hotel

Hotel Astoria

Hotel Astoria
vanaf 896,00 EURO
Bekijk Hotel

Hotel Noldis

Hotel Noldis
vanaf 919,00 EURO
Bekijk Hotel


Booking.com

Hotel of appartement zoeken

Skigebied Serfaus Fiss Ladis is een populaire wintersport bestemming. Zowel onder Nederlandse als onder Duitse wintersporters. Het is aan te raden om op tijd te beginnen met het zoeken van een geschikt appartement of hotel.

Onze wizard die u helpt om snel geschikte accomodatie te vinden. Het werkt heel eenvoudig. Vul de data van de wintersport en de gezinssamenstelling in en bekijk het beschikbare aanbod.