Uitgebreide informatie over Hotel Hotel Mozart Vital in Ried. Appartement voor  personen in Ried Uitgebreide informatie over Hotel Hotel Mozart Vital in Ried. Appartement voor personen in Ried
Hotel Ried

BEKIJK OVERZICHT VAN:.

>> Hotel Ried

Hotel Mozart Vital Ried

Hotel in Ried

  • veel sport- en ontspanningsmogelijkheden
  • goede ligging dicht bij de skiliften
  • lekkere maaltijden

Het comfortabele viersterrenhotel Mozart Vital staat bekend om zijn prachtige wellnesscentrum, zijn uitstekende keuken, en de aandacht voor de kinderen. De skibus stopt voor de ingang en met een paar minuten lopen ben je bij de gondelbaan en de skischool. Een heerlijke bestemming voor wintersport met de hele familie!

wellness voor alle leeftijden

Na een heerlijke dag in de gezonde berglucht, kun je bijkomen in het uitgebreide wellnesscentrum van je hotel. Je hebt hier een ruime keus: zwembaden, een saunalandschap (ook voor de kinderen), een kruidendamp- en ijsnevelgrot, een stoombad, Kneippbaden en nog veel meer!

volpension

Tijdens je vakantie zul je volop genieten van de uitstekende keuken van Hotel Mozart Vital: natuurlijk een ontbijtbuffet en een heerlijk viergangenendiner met menukeuze, ook vegetarisch. Maar bij de verzorging volpension horen ook snacks tussen de middag en thee met gebak aan het eind van de middag. De kinderen zullen smullen van het aparte kindermenu. De uitgebreide diners met Kerst en Oud & Nieuw, zijn ook inbegrepen.

waterparadijs voor de kinderen

Voor de kinderen is er bij Hotel Mozart Vital een prachtig waterparadijs met junglethema. Ze kunnen hier heerlijk spelen op het piratenschip en de glijbanen. Voor de jongsten kun je vragen om een babysitter en voor de oudere kinderen worden allerlei activiteiten met begeleiding georganiseerd.

skibushalte voor het hotel

De skibus naar het skigebied Ladis/Fiss/Serfaus stopt voor je hotel en op een paar minuten lopen, vind je de skischool en de gondellift Ried-Fendels. Het centrum van het dorpje Ried ligt op zo'n 300 meter.

Stapel kinderkorting op gratis nachten!


Accommodatiecode: 09573

  • € 678,00
  • -sterren Hotel
  • personen


Bovenstaande informatie is afkomstig van de touroperator (Neckermann) en is onder voorbehoud van wijzigingen. Aan de hier vermelde informatie kunnen geen rechten ontleend worden. De meest actuele informatie vindt u op de website van de reisorganisatie.Meer Hotel Ried

Hotel Mozart Vital

Hotel Mozart Vital
vanaf 678,00 EURO
Bekijk Hotel

Hotel Truyenhof

Hotel Truyenhof
vanaf 803,00 EURO
Bekijk Hotel

Hotel Belvedere

Hotel Belvedere
vanaf 624,00 EURO
Bekijk Hotel


Hotel of appartement zoeken

Skigebied Serfaus Fiss Ladis is een populaire wintersport bestemming. Zowel onder Nederlandse als onder Duitse wintersporters. Het is aan te raden om op tijd te beginnen met het zoeken van een geschikt appartement of hotel.

Onze wizard die u helpt om snel geschikte accomodatie te vinden. Het werkt heel eenvoudig. Vul de data van de wintersport en de gezinssamenstelling in en bekijk het beschikbare aanbod.