Uitgebreide informatie over Hotel Hotel Noldis in Serfaus. Appartement voor  personen in Serfaus Uitgebreide informatie over Hotel Hotel Noldis in Serfaus. Appartement voor personen in Serfaus
Hotel Serfaus

BEKIJK OVERZICHT VAN:.

>> Hotel Serfaus

Hotel Noldis Serfaus

Hotel in Serfaus

Het gezellige 4-sterren hotel Noldis is geschikt voor gezinsvakanties. Het hotel is zonnig gelegen op ca. 250 m afstand van het centrum en de bergbaan. Tot de uitrusting van het comfortabele hotel horen een receptie, ontvangstgedeelte, lift, verblijfsruimte, Wi-Fi, eetzaal, bar, kinderspeelkamer met spelletjesverhuur, skischoenenruimte en een terras. Tegen betaling kunt u tafelvoetbal of biljart spelen. Gratis parkeerplaatsen zijn eveneens aanwezig.

Tot het wellnessgedeelte (16:00 - 19:30 uur, bij slecht weer op aanvraag) van ca. 120 mē horen een stoombad, sauna, infraroodcabine, kneippbad, ontspanningsruimte en een fitnessstudio. Tegen betaling kunt u genieten van verschillende massages en de whirlpool.

  • € 919,00
  • 4-sterren Hotel
  • personen


Bovenstaande informatie is afkomstig van de touroperator (Wintertrex.nl) en is onder voorbehoud van wijzigingen. Aan de hier vermelde informatie kunnen geen rechten ontleend worden. De meest actuele informatie vindt u op de website van de reisorganisatie.Meer Hotel Serfaus

Haus Komperdell

Haus Komperdell
vanaf 1107,00 EURO
Bekijk Hotel

Castel

Castel
vanaf 1456,00 EURO
Bekijk Hotel

Amadeus Micheluzzi

Amadeus Micheluzzi
vanaf 1314,00 EURO
Bekijk Hotel

Hotel Astoria

Hotel Astoria
vanaf 896,00 EURO
Bekijk Hotel

Hotel Noldis

Hotel Noldis
vanaf 919,00 EURO
Bekijk Hotel


Booking.com

Hotel of appartement zoeken

Skigebied Serfaus Fiss Ladis is een populaire wintersport bestemming. Zowel onder Nederlandse als onder Duitse wintersporters. Het is aan te raden om op tijd te beginnen met het zoeken van een geschikt appartement of hotel.

Onze wizard die u helpt om snel geschikte accomodatie te vinden. Het werkt heel eenvoudig. Vul de data van de wintersport en de gezinssamenstelling in en bekijk het beschikbare aanbod.