Uitgebreide informatie over Hotel Hotel Truyenhof in Ried. Appartement voor  personen in Ried Uitgebreide informatie over Hotel Hotel Truyenhof in Ried. Appartement voor personen in Ried
Hotel Ried

BEKIJK OVERZICHT VAN:.

>> Hotel Ried

Hotel Truyenhof Ried

Hotel in Ried

  • wellnessfaciliteiten
  • heel leuk voor de kinderen
  • veelzijdig skigebied

Hotel Truyenhof is een uitstekend familiehotel op ca. 400 m van het centrum van Ried im Oberinntal.

Het viersterrenhotel heeft een uitgebreid wellnessgedeelte met o.a. overdekt zwembad, diverse sauna s, sanarium en een stoombad. Tegen betaling kun je een schoonheidskuur of een massage laten inboeken en kun je gebruik maken van de zonnebank.

Het hotel organiseert regelmatig activiteiten zoals een dansavond, fakkelwandelingen met gluhweinparty, ijsstokschieten en nachtrodelen.

Begin de dag goed met een stevig ontbijt aan het buffet, neem een snack na het skien en geniet 's avonds van een vijfgangenkeuzediner met salade- en soepenbuffet. De kleintjes hebben hun eigen buffet (tijdens schoolvakanties). Na het diner is het nog heerlijk nagenieten bij een drankje aan de bar.

Speciaal voor de kinderen is er Kinderland Wurli (vanaf 4 jaar) en ook een kinderbioscoop. In de wellness hebben kinderen ook hun eigen hoekje met sauna en dampbad.

Hotel Truyenhof ligt ca. 400 m van het centrum van Ried. Er zijn verschillende grote skigebieden in de omgeving, zoals Serfaus-Fiss-Ladis. Op ca. 100 m van het hotel bevindt zich de skibushalte. Een skilift vind je op ca. 1 km.


Accommodatiecode: 09575

  • € 803,00
  • -sterren Hotel
  • personen


Bovenstaande informatie is afkomstig van de touroperator (Neckermann) en is onder voorbehoud van wijzigingen. Aan de hier vermelde informatie kunnen geen rechten ontleend worden. De meest actuele informatie vindt u op de website van de reisorganisatie.Meer Hotel Ried

Hotel Mozart Vital

Hotel Mozart Vital
vanaf 678,00 EURO
Bekijk Hotel

Hotel Truyenhof

Hotel Truyenhof
vanaf 803,00 EURO
Bekijk Hotel

Hotel Belvedere

Hotel Belvedere
vanaf 624,00 EURO
Bekijk Hotel


Hotel of appartement zoeken

Skigebied Serfaus Fiss Ladis is een populaire wintersport bestemming. Zowel onder Nederlandse als onder Duitse wintersporters. Het is aan te raden om op tijd te beginnen met het zoeken van een geschikt appartement of hotel.

Onze wizard die u helpt om snel geschikte accomodatie te vinden. Het werkt heel eenvoudig. Vul de data van de wintersport en de gezinssamenstelling in en bekijk het beschikbare aanbod.