Uitgebreide informatie over Hotel Wirthaus Zum Weissen Lamm in Fiss. Appartement voor  personen in Fiss Uitgebreide informatie over Hotel Wirthaus Zum Weissen Lamm in Fiss. Appartement voor personen in Fiss
Hotel Fiss

BEKIJK OVERZICHT VAN:.

>> Hotel Fiss

Wirthaus Zum Weissen Lamm Fiss

hotel in Fiss

Gasthof met een zeer rijke historie en centrale ligging in het mooie Fiss in het Oberinntal. Voor een onvergetelijke vakantie bent u hier aan het goede adres. Er heerst hier een vrolijke sfeer en het gasthof beschikt over comfortabele kamers met balkon en appartementen met een aparte slaapkamer.

  • € 637,00
  • 3-sterren hotel
  • personen


bovenstaande informatie is afkomstig van de touroperator (TUI.nl) en is onder voorbehoud van wijzigingen. aan de hier vermelde informatie kunnen geen rechten ontleent worden. De meest actuele informatie vindt u op de website van de reisorganisatie.Meer hotel Fiss

Chesa Monte

Chesa Monte
vanaf 930,00 EURO
Bekijk hotel

Wirthaus Zum Weissen Lamm

Wirthaus Zum Weissen Lamm
vanaf 637,00 EURO
Bekijk hotel

Hotel Belmont

Hotel Belmont
vanaf 392,00 EUR EURO
Bekijk hotel

Hotel Alpenroyal

Hotel Alpenroyal
vanaf 236,00 EUR EURO
Bekijk hotel


Hotel of appartement zoeken

Skigebied Serfaus Fiss Ladis is een populaire wintersport bestemming. Zowel onder Nederlandse als onder Duitse wintersporters. Het is aan te raden om op tijd te beginnen met het zoeken van een geschikt appartement of hotel.

Onze wizard die u helpt om snel geschikte accomodatie te vinden. Het werkt heel eenvoudig. Vul de data van de wintersport en de gezinssamenstelling in en bekijk het beschikbare aanbod.