Uitgebreide informatie over Pension Garni Alpenjuwel in Serfaus. Appartement voor  personen in Serfaus Uitgebreide informatie over Pension Garni Alpenjuwel in Serfaus. Appartement voor personen in Serfaus
Pension Serfaus

BEKIJK OVERZICHT VAN:.

>> Pension Serfaus

Garni Alpenjuwel Serfaus

Pension in Serfaus

Garni Alpenjuwel, gedecoreerd met veel hout, maakt een wintersportvakantie nog prettiger! Perfecte ligging, goede bedden en een heerlijk ontbijt. Wanneer je 's ochtends naar buiten loopt, zet je een paar passen en ben je bij de lockers die je kunt huren om jouw skispullen te stallen. Je hebt de keuze uit vier liften, welke neem jij vandaag als eerste? Na een actieve dag lekker een drankje in de apres-ski en opwarmen in de wellness van Alpenjuwel.

  • € 1533,00
  • 4-sterren Pension
  • personen
Garni Alpenjuwel, Pension voor  personen in Serfaus


Bovenstaande informatie is afkomstig van de touroperator (TUI) en is onder voorbehoud van wijzigingen. Aan de hier vermelde informatie kunnen geen rechten ontleend worden. De meest actuele informatie vindt u op de website van de reisorganisatie.Meer Pension Serfaus

Garni Alpenjuwel

Garni Alpenjuwel
vanaf 1533,00 EURO
Bekijk Pension

Tirolerhof

Tirolerhof
vanaf 1055,00 EURO
Bekijk Pension


Booking.com

Hotel of appartement zoeken

Skigebied Serfaus Fiss Ladis is een populaire wintersport bestemming. Zowel onder Nederlandse als onder Duitse wintersporters. Het is aan te raden om op tijd te beginnen met het zoeken van een geschikt appartement of hotel.

Onze wizard die u helpt om snel geschikte accomodatie te vinden. Het werkt heel eenvoudig. Vul de data van de wintersport en de gezinssamenstelling in en bekijk het beschikbare aanbod.