Uitgebreide informatie over Pension Tirolerhof in Serfaus. Appartement voor  personen in Serfaus Uitgebreide informatie over Pension Tirolerhof in Serfaus. Appartement voor personen in Serfaus
Pension Serfaus

BEKIJK OVERZICHT VAN:.

>> Pension Serfaus

Tirolerhof Serfaus

Pension in Serfaus

Authentiek, traditioneel en midden in de Alpen. In hotel Tirolerhof ervaar je Oostenrijk op zijn best. En ook nog in het gezellig, autoluwe Serfaus. Een dorp met rustige plekken, waar je kunt genieten van de stilte en aan de andere kant de gezellige apres-ski die tot in de late uurtjes door gaat. Terug in het hotel, lekker opwarmen in de sauna en genieten van een diner met traditioneel Oostenrijkse gerechten.

  • € 1055,00
  • 3-sterren Pension
  • personen
Tirolerhof, Pension voor  personen in Serfaus


Bovenstaande informatie is afkomstig van de touroperator (TUI) en is onder voorbehoud van wijzigingen. Aan de hier vermelde informatie kunnen geen rechten ontleend worden. De meest actuele informatie vindt u op de website van de reisorganisatie.Meer Pension Serfaus

Garni Alpenjuwel

Garni Alpenjuwel
vanaf 1533,00 EURO
Bekijk Pension

Tirolerhof

Tirolerhof
vanaf 1055,00 EURO
Bekijk Pension


Booking.com

Hotel of appartement zoeken

Skigebied Serfaus Fiss Ladis is een populaire wintersport bestemming. Zowel onder Nederlandse als onder Duitse wintersporters. Het is aan te raden om op tijd te beginnen met het zoeken van een geschikt appartement of hotel.

Onze wizard die u helpt om snel geschikte accomodatie te vinden. Het werkt heel eenvoudig. Vul de data van de wintersport en de gezinssamenstelling in en bekijk het beschikbare aanbod.