Appartement Ried.  Ried is de goedkope buurman van Serfaus, Fiss en Ladis. Het ligt onderaan de berg en heeft een gratis skibus die het dorpje verbind met het skigebied. Vul je gewenste data in en bekijk de mogelijkheden. Appartement Ried. Ried is de goedkope buurman van Serfaus, Fiss en Ladis. Het ligt onderaan de berg en heeft een gratis skibus die het dorpje verbind met het skigebied. Vul je gewenste data in en bekijk de mogelijkheden.

Appartement Ried

Ried is de goedkope buurman van Serfaus, Fiss en Ladis. Het ligt onderaan de berg en heeft een gratis skibus die het dorpje verbind met het skigebied. Je kunt ook met de auto en dan partkeren bij bijvoorbeeld de waldlift in Fiss. Er zijn een aantal reisorganisaties die appartementen in Ried verhuren. Maar je kunt ook rechtstreeks je appartement huren.

Appartement Ried boeken via een reisorganisatie

Er zijn een aantal reisorganisatie die appartementen in Ried aanbieden. Hieronder staan wat advertenties van reisorganisaties die appartementen in Ried aanbieden.
  • Appartement Ried - Appartement Ferienhof Lackner

    Appartement Ferienhof Lackner

    Appartement in Ried (0-sterren)
    In het rustige Ried in het Zillertal vind je de verzorgde Appartementen Ferienhof Lackner. Het pittoreske centrum met een aantal winkels en restaurants ligt op slechts 100 meter afstand en de eerste skilift ligt op 1,5 kilometer afstand. De skibus, die je snel naar de liften van de verschillende plaatsen in het Zillertal brengt, stopt naast het complex.
    Meer informatie vanaf 405,00 EURO