Met de bus naar Fiss. Wij hebben de mogelijkheden, vertrektijden en kosten op een rij gezet. Met de bus naar Fiss. Wij hebben de mogelijkheden, vertrektijden en kosten op een rij gezet.
bus Fiss

DIRECT PRIJZEN ZIEN

De Buspendels al vanaf 89 EURO.

Meer informatie..

ACCOMODATIE ZOEKEN


Hotel

Pension

Appartement

De bus naar Fiss

De bus is een snelle en comfortabele manier om op wintersport naar Fiss te gaan.Er zijn slechts twee organisaties die losse busreizen naar Fiss aanbieden: Alle andere aanbieders van de bus naar Fiss kopen hun reizen in bij bovenstaande organisaties. Het loont dus om voornamelijk bij deze organisaties te kijken, aangezien zij doorgaans de laagste tarieven hanteren.

Busreis Fiss

Busreizen naar Fiss vanuit Nederland

Interbus biedt busreizen naar Fiss aan. De touringcars van interbus zijn luxe uitgerust en onder meer voorzien van een minibar, waar je koffie, thee, soep en frisdrank kunt krijgen. Een toilet, ruime stoelen met extra beenruimte en natuurlijk verwarming. Vanzelfsprekend kan je zonder bijbetaling gratis je ski's of snowboard meebrengen.

De busreis naar Fiss begrint op vrijdag eind van de middag . De bus brengt je gedurende de nacht naar Fiss, zodat je daar lekker uitgerust aankomt. Je arriveert in de loop van zaterdagmorgen, zodat je op zaterdag je ski's of snowboard al onder kunt binden.

De bus naar Fiss vertrekt in Nederland vanuit de volgende plaatsen (in volgorde van vertrek): Zwolle, Apeldoorn, Arnhem, Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Den Haag, Den Bosch, Breda, Tilburg, Eindhoven, Maarheeze, Urmond en Heerlen.

Bezoek de website van Interbus nu voor meer informatie en prijzen.

De bus Fiss vanuit Belgie

Natuurlijk kun je uit vanuit Belgie met de bus naar Fiss. De luxe touringcar vertrekt op vrijdagmiddag / vrijdag avond en de aankomst is zaterdagmorgen. Dat betekent dat je bus 's nachts rijdt en je terwijl je slaapt naar je wintersport bestemming brengt. De bussen vertekken in Belgie vanaf de volgende plaatsen: Gent, Aalst, Brussel, Leuven, Lummen, Genk, Antwerpen, Zoersel en Turnhout. (opstapplaatsen genoemd in volgorde van vertrek tijd).

Voordelen van de bus naar Fiss

De voordelen van per touringcar reizen zijn evident. Het is veiliger. Je vakantie begint eerder, namelijk zodra je in de stoel van de bus zit. Je komt uitgerust aan op de vakantie bestemming. Het is voordeling, van bustickets Fiss zijn erg gunstig geprijsd. Je betaalt geen reserveringskosten en je mag bovendien vaak gratis je materiaal meenemen.

Hotel of appartement zoeken

Skigebied Serfaus Fiss Ladis is een populaire wintersport bestemming. Zowel onder Nederlandse als onder Duitse wintersporters. Het is aan te raden om op tijd te beginnen met het zoeken van een geschikt appartement of hotel.

Onze wizard die u helpt om snel geschikte accomodatie te vinden. Het werkt heel eenvoudig. Vul de data van de wintersport en de gezinssamenstelling in en bekijk het beschikbare aanbod.