Uitgebreide informatie over chalet Acla  - 18-25 personen in Fiss. Appartement voor 25 personen in Fiss Uitgebreide informatie over chalet Acla - 18-25 personen in Fiss. Appartement voor 25 personen in Fiss
chalet Fiss

BEKIJK OVERZICHT VAN:.

>> chalet Fiss

Acla - 18-25 personen Fiss

chalet in Fiss

Chalet Acla is een ruim chalet, gebouwd in Tiroolse stijl en met veel oog voor detail. Het chalet is comfortabel en modern ingericht en biedt een prachtig uitzicht op de omliggende bergen. Het beschikt onder andere over een wellnessruimte met sauna en Wi-Fi internetverbinding. Het chalet is rustig gelegen aan de rand van het dorp. Vanuit de verwarmde skiruimte van het chalet heb je direct toegang tot de piste. Ook terug kun je skieen tot aan het chalet. De skiliften van Fiss; de Moseralmbahn, Schonjochbahn en de Sonnenbahn Ladis-Fiss, waarmee je tevens toegang hebt tot de naastgelegen plaatsen Serfaus en Ladis, bevinden zich op 200 meter van het chalet. Bij het tussenstation van de Sonnenbahn vind je het zeer uitgebreide "Berta's Kinderland" waar de kleintjes (vanaf 3 jaar oud) spelenderwijs de eerste stapjes op de ski's zetten. Het centrum van Fiss is te bereiken via de weg of via een (besneeuwd) wandelpad en begint op 400 meter van het chalet. Chalet Acla wordt inclusief uitgebreide cateringservice verhuurd! Je hoeft je dus nergens meer druk om te maken, je kunt gewoon volop genieten van alles wat het gebied je te bieden heeft!

  • € 10620,00
  • 4-sterren chalet
  • 25 personen
Acla  - 18-25 personen, chalet voor 25 personen in Fiss


bovenstaande informatie is afkomstig van de touroperator (Chalet.nl) en is onder voorbehoud van wijzigingen. aan de hier vermelde informatie kunnen geen rechten ontleent worden. De meest actuele informatie vindt u op de website van de reisorganisatie.Meer chalet Fiss

Rosa - 12-18 personen

Rosa  - 12-18 personen
vanaf 6180,00 EURO
Bekijk chalet

Raterhof - 18-21 personen

Raterhof  - 18-21 personen
vanaf 8820,00 EURO
Bekijk chalet

Acla - 18-25 personen

Acla  - 18-25 personen
vanaf 10620,00 EURO
Bekijk chalet

Kelle - 24-35 personen

Kelle  - 24-35 personen
vanaf 14160,00 EURO
Bekijk chalet


Hotel of appartement zoeken

Skigebied Serfaus Fiss Ladis is een populaire wintersport bestemming. Zowel onder Nederlandse als onder Duitse wintersporters. Het is aan te raden om op tijd te beginnen met het zoeken van een geschikt appartement of hotel.

Onze wizard die u helpt om snel geschikte accomodatie te vinden. Het werkt heel eenvoudig. Vul de data van de wintersport en de gezinssamenstelling in en bekijk het beschikbare aanbod.