Uitgebreide informatie over chalet Chalet Rosa inclusief catering in Fiss. Appartement voor 18 personen in Fiss Uitgebreide informatie over chalet Chalet Rosa inclusief catering in Fiss. Appartement voor 18 personen in Fiss
Chalet Fiss

BEKIJK OVERZICHT VAN:.

>> Chalet Fiss

Chalet Rosa inclusief catering Fiss

Chalet in Fiss

Chalet Rosa is een nieuw chalet, gebouwd in 2010, rustig gelegen aan de rand van het dorpje Fiss. Het chalet is comfortabel en modern ingericht en je eigen zeer grote zonneterras biedt een prachtig uitzicht op Fiss. Het chalet heeft een eigen sauna, om na een dag skien weer helemaal tot rust te komen. Met zo'n 350 meter ben je in het centrum van Fiss. Hier kun je terecht voor de dagelijkse boodschappen, restaurants en een aantal cafe's. Chalet Rosa is gelegen op zo'n 850 meter van de drie grote skiliften: de Moseralmbahn, Schonjochbahn en de Sonnenbahn Ladis-Fiss. Met deze liften kun je gemakkelijk de naastgelegen plaatsen Serfaus en Ladis bereiken. Bij het tussenstation van de Sonnenbahn vind je het zeer uitgebreide "Berta's Kinderland" waar de kleintjes (vanaf 3 jaar oud) spelenderwijs de eerste stapjes op de ski's zetten. Fiss is een uitstekend skigebied, geschikt voor skiers van ieder niveau, maar ook in het bijzonder voor kinderen. Mensen die iets meer uitdaging zoeken kunnen in Serfaus hun hart ophalen. Chalet Rosa wordt inclusief uitgebreide cateringservice verhuurd! Je hoeft je dus nergens meer druk om te maken, je kunt volop genieten van alles wat het gebied je te bieden heeft! Om een optimale service te kunnen verlenen, verblijft de chaletstaf zelf ook in het chalet. Zij beschikken over een eigen slaap- en badkamer, deze worden verder in de tekst niet omschreven.

  • € 6180
  • 4-sterren Chalet
  • 18 personen
Chalet Rosa inclusief catering, Chalet voor 18 personen in Fiss


Bovenstaande informatie is afkomstig van de touroperator (Chalet.nl) en is onder voorbehoud van wijzigingen. Aan de hier vermelde informatie kunnen geen rechten ontleend worden. De meest actuele informatie vindt u op de website van de reisorganisatie.Meer Chalet Fiss

Sonnenspitze

Sonnenspitze
vanaf 580 EURO
Bekijk Chalet

Chalet Acla

Chalet Acla
vanaf 10800 EURO
Bekijk Chalet

Chalet Rosa

Chalet Rosa
vanaf 6180 EURO
Bekijk Chalet

Chalet Raterhof

Chalet Raterhof
vanaf 8820 EURO
Bekijk Chalet


Booking.com

Hotel of appartement zoeken

Skigebied Serfaus Fiss Ladis is een populaire wintersport bestemming. Zowel onder Nederlandse als onder Duitse wintersporters. Het is aan te raden om op tijd te beginnen met het zoeken van een geschikt appartement of hotel.

Onze wizard die u helpt om snel geschikte accomodatie te vinden. Het werkt heel eenvoudig. Vul de data van de wintersport en de gezinssamenstelling in en bekijk het beschikbare aanbod.