Uitgebreide informatie over chalet Haus Tschiderer in Serfaus. Appartement voor  personen in Serfaus Uitgebreide informatie over chalet Haus Tschiderer in Serfaus. Appartement voor personen in Serfaus
Chalet Serfaus

BEKIJK OVERZICHT VAN:.

>> Chalet Serfaus

Haus Tschiderer Serfaus

Chalet in Serfaus

Het Haus Tschiderer ligt in Serfaus, op 800 meter van de Alpkopfbahn. De Sunliner vindt u op 900 meter van de accommodatie. In de hele accommodatie is gratis WiFi beschikbaar.

Het Haus Tschiderer verhuurt meerdere vakantiehuizen. U kunt gebruikmaken van gratis priveparkeergelegenheid bij het appartement.

Vakantiehuis Haus Tschiderer ligt op ruim 1,5 km van de Konigsleithebahn en op nog geen 2 km van de Serfauser Sauser. De dichtstbijzijnde luchthaven is die van Innsbruck, op 61 km van Haus Tschiderer.

  • € 899
  • 4-sterren Chalet
  • personen


Bovenstaande informatie is afkomstig van de touroperator () en is onder voorbehoud van wijzigingen. Aan de hier vermelde informatie kunnen geen rechten ontleend worden. De meest actuele informatie vindt u op de website van de reisorganisatie.Meer Chalet Serfaus

Ferienresidenz Malbrett

Ferienresidenz Malbrett
vanaf 1600 EURO
Bekijk Chalet

Serfaus Mountain Lodge

Serfaus Mountain Lodge
vanaf 799 EURO
Bekijk Chalet

Haus Tschiderer

Haus Tschiderer
vanaf 899 EURO
Bekijk Chalet

Mohr

Mohr
vanaf 437,22 EURO
Bekijk Chalet

Chalet Kraxner

Chalet Kraxner
vanaf 4680,00 EURO
Bekijk Chalet


Booking.com

Hotel of appartement zoeken

Skigebied Serfaus Fiss Ladis is een populaire wintersport bestemming. Zowel onder Nederlandse als onder Duitse wintersporters. Het is aan te raden om op tijd te beginnen met het zoeken van een geschikt appartement of hotel.

Onze wizard die u helpt om snel geschikte accomodatie te vinden. Het werkt heel eenvoudig. Vul de data van de wintersport en de gezinssamenstelling in en bekijk het beschikbare aanbod.