Uitgebreide informatie over chalet Kraxner  (max. 8 volw. en 2 kinderen) in Serfaus. Appartement voor 10 personen in Serfaus Uitgebreide informatie over chalet Kraxner (max. 8 volw. en 2 kinderen) in Serfaus. Appartement voor 10 personen in Serfaus
chalet Serfaus

BEKIJK OVERZICHT VAN:.

>> chalet Serfaus

Kraxner (max. 8 volw. en 2 kinderen) Serfaus

chalet in Serfaus

Chalet Kraxner is een ruim chalet gelegen aan het begin van het gezellige dorp Serfaus. Het chalet is gelegen vlakbij het parkeerterrein vanwaar ook het ondergrondse treintje vertrekt richting de skiliften. Je kunt 4 verschillende gondels nemen om het skigebied in te gaan. Het centrum van Serfaus is gelegen op nog geen 100 meter van het chalet, hier vind je veel winkels, restaurants en apres-skigelegenheden. Het chalet ligt op de eerste en tweede verdieping waardoor je een prachtig uitzicht hebt over onder andere het dorp en zijn kerk en het dal. Het chalet is in eenvoudige Tiroolse stijl ingericht en beschikt o.a. over een skiberging met skischoendrogers en internetverbinding (Wi-Fi). Chalet Kraxner wordt inclusief uitgebreide cateringservice verhuurd! Je hoeft je dus nergens meer druk om te maken en kunt volop genieten van alles wat het gebied je te bieden heeft!

  • € 3920,00
  • 3-sterren chalet
  • 10 personen
Kraxner  (max. 8 volw. en 2 kinderen), chalet voor 10 personen in Serfaus


bovenstaande informatie is afkomstig van de touroperator (Chalet.nl) en is onder voorbehoud van wijzigingen. aan de hier vermelde informatie kunnen geen rechten ontleent worden. De meest actuele informatie vindt u op de website van de reisorganisatie.Meer chalet Serfaus

Kraxner (max. 8 volw. en 2 kinderen)

Kraxner  (max. 8 volw. en 2 kinderen)
vanaf 3920,00 EURO
Bekijk chalet


Hotel of appartement zoeken

Skigebied Serfaus Fiss Ladis is een populaire wintersport bestemming. Zowel onder Nederlandse als onder Duitse wintersporters. Het is aan te raden om op tijd te beginnen met het zoeken van een geschikt appartement of hotel.

Onze wizard die u helpt om snel geschikte accomodatie te vinden. Het werkt heel eenvoudig. Vul de data van de wintersport en de gezinssamenstelling in en bekijk het beschikbare aanbod.