Uitgebreide informatie over chalet Raterhof  - 18-21 personen in Fiss. Appartement voor 21 personen in Fiss Uitgebreide informatie over chalet Raterhof - 18-21 personen in Fiss. Appartement voor 21 personen in Fiss
chalet Fiss

BEKIJK OVERZICHT VAN:.

>> chalet Fiss

Raterhof - 18-21 personen Fiss

chalet in Fiss

Chalet Raterhof is een typisch Oostenrijks chalet met een gunstige ligging. Het chalet is ruim opgezet en biedt onder andere een zeer ruim en zonnig terras. Het chalet is direct aan de voet van de piste gelegen waardoor je na het skien via een gemakkelijke route terug naar huis skiet. Het chalet ligt aan de rand van het dorp, op 100 meter van de liften. Zowel de Moseralmbahn, de Shonjochbahn en de Sonnenbahn Ladis-Fiss vertrekken op loopafstand van het chalet. Met deze liften kun je gemakkelijk de naastgelegen plaatsen Serfaus en Ladis bereiken. Bij het tussenstation van de Sonnenbahn vind je het zeer uitgebreide "Berta's Kinderland" waar de kleintjes (vanaf 3 jaar oud) spelenderwijs de eerste stapjes op de ski's zetten. Voor kinderen en beginners vind je tevens vlak bij het chalet de oefenweide. Ook het centrum van Fiss is te voet te bereiken en begint op zo'n 200 meter van Chalet Raterhof. Chalet Raterhof wordt inclusief uitgebreide cateringservice verhuurd! Je hoeft je dus nergens meer druk om te maken, je kunt volop genieten van alles wat het gebied je te bieden heeft!

  • € 8820,00
  • 3-sterren chalet
  • 21 personen
Raterhof  - 18-21 personen, chalet voor 21 personen in Fiss


bovenstaande informatie is afkomstig van de touroperator (Chalet.nl) en is onder voorbehoud van wijzigingen. aan de hier vermelde informatie kunnen geen rechten ontleent worden. De meest actuele informatie vindt u op de website van de reisorganisatie.Meer chalet Fiss

Rosa - 12-18 personen

Rosa  - 12-18 personen
vanaf 6180,00 EURO
Bekijk chalet

Raterhof - 18-21 personen

Raterhof  - 18-21 personen
vanaf 8820,00 EURO
Bekijk chalet

Acla - 18-25 personen

Acla  - 18-25 personen
vanaf 10620,00 EURO
Bekijk chalet

Kelle - 24-35 personen

Kelle  - 24-35 personen
vanaf 14160,00 EURO
Bekijk chalet


Hotel of appartement zoeken

Skigebied Serfaus Fiss Ladis is een populaire wintersport bestemming. Zowel onder Nederlandse als onder Duitse wintersporters. Het is aan te raden om op tijd te beginnen met het zoeken van een geschikt appartement of hotel.

Onze wizard die u helpt om snel geschikte accomodatie te vinden. Het werkt heel eenvoudig. Vul de data van de wintersport en de gezinssamenstelling in en bekijk het beschikbare aanbod.