Fiss  in de winter is mooi. Bekijk de sneeuwrijke foto's van Fiss. Fiss in de winter is mooi. Bekijk de sneeuwrijke foto's van Fiss.
aantal blauwe afdalingen in skigebied Serfaus Fiss Ladis 47 km aantal cabineliften in skigebiet Serfaus Fiss Ladis 11
aantal rode afdalingen in skigebied Serfaus Fiss Ladis 121 km aantal stoeltjesliften in skigebiet Serfaus Fiss Ladis 16
aantal zwarte afdalingen in skigebied Serfaus Fiss Ladis 28 km aantal sleepliften in skigebiet Serfaus Fiss Ladis 11
Skigebied bekijken
tips skigebiet

PISTES & TIPS

>> Skigebied Serfaus
>> Skigebied Fiss

ACCOMODATIE ZOEKEN


Hotel

Pension

Appartement

Sneeuw in Fiss (foto's)

Speciaal voor de mensen die voor het eerst op skivakantie gaan naar Fiss en voor de mensen die hun vakanties naar Fiss willen herbeleven, worden hieronder een aantal foto's getoond van de sneeuw in Fiss.

In het dorp Fiss ligt altijd veel sneeuw. Op de foto hieronder zie je hoe Fiss er 's winters uit ziet. Een mooie kerk in het dorpshart van Fiss, maar vooral veel sneeuw.
Sneeuw in het dorp FissHieronder staat een foto, genomen op de top van de berg, bij de Sattelkopflift. De foto is genomen op een dag dat er inversie was. Het was boven op de berg in Fiss kouder dan in het dorp Fiss.
Sneeuw op de top in FissHieronder staat een foto, genomen vanaf de pistes van Fiss. Je ziet het leuke dorp Fiss in een sneeuwrijke omgeving.
Sneeuw in Fiss

Booking.com

Hotel of appartement zoeken

Skigebied Serfaus Fiss Ladis is een populaire wintersport bestemming. Zowel onder Nederlandse als onder Duitse wintersporters. Het is aan te raden om op tijd te beginnen met het zoeken van een geschikt appartement of hotel.

Onze wizard die u helpt om snel geschikte accomodatie te vinden. Het werkt heel eenvoudig. Vul de data van de wintersport en de gezinssamenstelling in en bekijk het beschikbare aanbod.