Kerstvakantie Serfaus: Leuk en gaaf! Bekijk vrije appartementen, pensions en hotels in Serfaus tijdens de kerstvakantie (oud en nieuw) 2016-2017 Kerstvakantie Serfaus: Leuk en gaaf! Bekijk vrije appartementen, pensions en hotels in Serfaus tijdens de kerstvakantie (oud en nieuw) 2016-2017
Booking.com

Kerstvakantie Serfaus

Dit jaar zijn de data voor de kerstvakantie 2015-2016 vastgesteld op 24 december 2016 tot en met 7 januari 2017. Het is echter aan scholen toegestaan om hiervan af te wijken. Het zal in deze periode niet mee vallen om een appartement of een hotel in Serfaus te vinden.


Kerstvakantie in Serfaus.

De kerst is een hele leuke periode voor een wintersport in Serfaus. Vaak ligt er al een aardige laag sneeuw en dit geeft natuurlijk extra sfeer aan de kerst in Serfaus. Oostenrijkers vieren net als Duitsers op 24 december kerstavond. Dit betekent dat de winkels in Serfaus vroeg dicht gaan op 24 december en dat op de avond van 24 december veel restaurants en bars in Serfaus gesloten zijn.

Op 25 en 26 december zijn de winkels en restaurants in Serfaus wel op de normale tijden geopend.

Oud en Nieuw vieren in Serfaus.

Oud en nieuw is een van de drukst bezette weken in Serfaus. Dat betekent dat er veel vraag naar hotels en appartementen is voor deze periode. Als je op tijd begint met zoeken is er echter altijd wel een accomodatie te vinden.

Oud en nieuw wordt groots gevierd in Serfaus er is een groot vuurwerk en op oudejaarsavond vind er een fakkeltocht plaats in Serfaus. Op 1 januari zijn de skiliften in Serfaus gewoon open. De eerste uren is het erg rustig op de pistes. Dus ook vroeg naar bed gaan met oud en nieuw kan de moeite waard zijn.

Appartement of hotel in Serfaus ttijdens de kerstvakantie

Via Tiscover kan je gemakkelijk een hotel, appartement of pension in Serfaus zoeken
Als je hieronder de data van je vakantie in Serfaus invult, dan krijg je een overzicht van alle beschikbare hotels, appartement en pensions.

Accomodatie zoeken?

Hieronder staan een aantal in Serfaus.