Pension Ried. Ried is een goekope buurman van Serfaus, Fiss en Ladis. Je vindt hier betaalbare pensions en kunt binnen een klein kwartier op de pistes van Serfaus Fiss Ladis staan. Het heeft ook een eigen skigebied Fendels. Pension Ried. Ried is een goekope buurman van Serfaus, Fiss en Ladis. Je vindt hier betaalbare pensions en kunt binnen een klein kwartier op de pistes van Serfaus Fiss Ladis staan. Het heeft ook een eigen skigebied Fendels.

SNEL ZOEKEN

Pension Ried

Een pension is weer eens wat anders dan een pension of hotel. Een pension (in het duits Fruhstuckzimmer) is een kamer (met eigen of gedeelde badkamer). Meestal zijn pensions bij mensen thuis en worden ze aangeboden in combinatie met een ontbijt.

Tijdens je vakantie in Ried wil je natuurlijk het liefste in een pension in Ried wat lekker centraal ligt.
Hieronder staan een aantal pensions in Ried.
Er zijn een aantal reisorganisaties die pensions in Ried verhuren. Maar je kunt ook rechtstreeks je pension huren.

Pension Ried boeken via een reisorganisatie

Er zijn een aantal reisorganisatie die pensions in Ried aanbieden. Hieronder staan wat advertenties van reisorganisaties die pensions in Ried aanbieden.Beschikbaar pensions in Ried vinden via Tiscover

Tiscover is een Oostenrijks reisorganisatie die nauw samenwerkt met de vvv van Ried.
Via Tiscover kan je gemakkelijk een pension in Ried boeken
Als je hieronder de data van je vakantie in Ried invult, dan krijg je een overzicht van alle beschikbare pensions in deze periode in Ried.


Pension Ried, zelf boeken?

Als je echter de duitse taal een klein beetje machtig bent is het ook prima mogelijk om zelf een pension in Ried te boeken.
Hieronder staan een aantal aanbieders van pensions in Ried. Achter de naam van het pension staat het telefoonnummer van de aanbieder van het pension in Ried.

  • Pension Ried
  • Pensions Ried
  • Pension Ried
  • Ferienwohnung Ried