Er zijn voldoende pensions en privatzimmer in Serfaus, hier vind je meer Informatie over de pensions van Serfaus. Vul hier de data van je vakantie in en krijg direct te zien wat nog beschikbaar is. Er zijn voldoende pensions en privatzimmer in Serfaus, hier vind je meer Informatie over de pensions van Serfaus. Vul hier de data van je vakantie in en krijg direct te zien wat nog beschikbaar is.
tips skigebiet

PISTES & TIPS

>> Skigebied Serfaus
>> Skigebied Fiss

SNEL ZOEKEN

Booking.com

Pension Serfaus

Een pension is weer eens wat anders dan een pension of hotel. Een pension (in het duits Fruhstuckzimmer) is een kamer (met eigen of gedeelde badkamer). Meestal zijn pensions bij mensen thuis en worden ze aangeboden in combinatie met een ontbijt.

Tijdens je vakantie in Serfaus wil je natuurlijk het liefste in een pension in Serfaus wat lekker centraal ligt.
Hieronder staan een aantal pensions in Serfaus.
Er zijn een aantal reisorganisaties die pensions in Serfaus verhuren. Maar je kunt ook rechtstreeks je pension huren.

Pension Serfaus, zelf boeken?

Als je echter de duitse taal een klein beetje machtig bent is het ook prima mogelijk om zelf een pension in Serfaus te boeken.
Hieronder staan een aantal aanbieders van pensions in Serfaus. Achter de naam van het pension staat het telefoonnummer van de aanbieder van het pension in Serfaus.

 • Pension Haus Diana, Serfaus (+43 (0) 5476-6310)
 • Pensions Haus Notburga, Serfaus (++43 (0)5476-6686)/li>
 • Kinderhotel St. Zeno Serfaus
 • Darrehof, hotels en appartementen Serfaus
 • Schalber Serfaus
 • Geiger Pension Serfaus
 • Villa Rasilla Serfaus

 • Pension Serfaus - Aanbod Nederlandse aanbieders

  Hieronder staat het Nederlandse aanbod ban privatvermieters.
  • Pension Serfaus - Garni Alpenjuwel

   Garni Alpenjuwel

   Pension in Serfaus
   Garni Alpenjuwel, gedecoreerd met veel hout, maakt een wintersportvakantie nog prettiger! Perfecte ligging, goede bedden en een heerlijk ontbijt. Wanneer je 's ochtends naar buiten loopt, zet je een paar passen en ben je bij de lockers die je kunt huren om jouw skispullen te stallen. Je hebt de keuze uit vier liften, welke neem jij vandaag als eerste? Na een ...lees verder

   Meer informatie vanaf 1533,00 EURO
  • Pension Serfaus - Tirolerhof

   Tirolerhof

   Pension in Serfaus
   Authentiek, traditioneel en midden in de Alpen. In hotel Tirolerhof ervaar je Oostenrijk op zijn best. En ook nog in het gezellig, autoluwe Serfaus. Een dorp met rustige plekken, waar je kunt genieten van de stilte en aan de andere kant de gezellige apres-ski die tot in de late uurtjes door gaat. Terug in het hotel, lekker opwarmen in de sauna en genieten va ...lees verder

   Meer informatie vanaf 1055,00 EURO