Ried is een goede optie voor een goedkope vakantie naar Fiss, Serfaus of Ladis. Hier vind je alles over Ried., Informatie over het skigebied, de bus naar Fiss-Serfaus-Ladis en meer... Ried is een goede optie voor een goedkope vakantie naar Fiss, Serfaus of Ladis. Hier vind je alles over Ried., Informatie over het skigebied, de bus naar Fiss-Serfaus-Ladis en meer...
tips skigebiet

PISTES & TIPS

>> Skigebied Serfaus
>> Skigebied Fiss

ACCOMODATIE ZOEKEN


Hotel

Pension

Appartement

Ried

Als je geen accomodatie in Fiss, Serfaus of Ladis kunt vinden.
Als een appartement of hotel in Fiss, Serfaus of Ladis je te duur is.
Als je niet van plan bent om iedere dag te gaan skien.
Dan kan je ook eens in Ried kijken!

Impressie van Ried, goedkope accomodatie bij Fiss, Serfaus en Ladis.
Een impressie van Ried in de winter. Een goedkoop alternatief voor Fiss, Serfaus en Ladis.Ried, het dorp

Ried ligt op de doorgaande weg naar Fiss, Serfaus en Ladis. Het ligt onderaan de pas naar het Sonnenplateau. Iedereen die naar Fiss, Serfaus of Ladis gaat rijdt door Ried heen.
Ried heeft voluit de naam 'Ried im Oberinntal'. Ried is een kleine plaats. Alles is op loopafstand. Vanaf de rand van het dorp ben je in tien minuten in het centrum van Ried.

Ried heeft zelf een skigebied. Een kabinebaan brengt je in het skigebied van Fendels. Hier zijn 16 kilometers aan pistes.
Vanuit Ried kun je in een kwartier Fiss bereiken om daar te gaan skien.

Een gratis skibus brengt je vanuit Ried naar het dalstation van de Waldbahn (vroegere Waldlift). Hier zit je midden in het skigebied van Fiss, Serfaus en Ladis.

Behalve de skigebieden van Serfaus, Fiss en Ladis liggen ook de skigebieden Samnaun-Ischgl en de Kaunertaler Gletscher binnen een straal van 30 kilometer van Ried.

Al met al is Ried een prima optie als je wilt skien in Fiss, Serfaus of Ladis, maar daar niet wilt verblijven.

Er is ook een wintercamping in Ried.

Hotel of appartement zoeken

Skigebied Serfaus Fiss Ladis is een populaire wintersport bestemming. Zowel onder Nederlandse als onder Duitse wintersporters. Het is aan te raden om op tijd te beginnen met het zoeken van een geschikt appartement of hotel.

Onze wizard die u helpt om snel geschikte accomodatie te vinden. Het werkt heel eenvoudig. Vul de data van de wintersport en de gezinssamenstelling in en bekijk het beschikbare aanbod.