Skischool Fiss. Er is nederlandse skiles in Fiss. Bekijk informatie over de skischool Fiss Skischool Fiss. Er is nederlandse skiles in Fiss. Bekijk informatie over de skischool Fiss
aantal blauwe afdalingen in skigebied Serfaus Fiss Ladis 47 km aantal cabineliften in skigebiet Serfaus Fiss Ladis 11
aantal rode afdalingen in skigebied Serfaus Fiss Ladis 121 km aantal stoeltjesliften in skigebiet Serfaus Fiss Ladis 16
aantal zwarte afdalingen in skigebied Serfaus Fiss Ladis 28 km aantal sleepliften in skigebiet Serfaus Fiss Ladis 11
Skigebied bekijken
tips skigebiet

PISTES & TIPS

>> Skigebied Serfaus
>> Skigebied Fiss

ACCOMODATIE ZOEKEN


Hotel

Pension

Appartement

Skischool Fiss

Als je in Fiss skiles wilt nemen voor jezelf of je kinderen, dan kan je in Fiss terecht bij Skischool Fiss.
De leraren van Skischool Fiss bieden skiles aan voor kinderen en volwassenen. Skiles kan op ieder gewenst niveau genoten worden.Er werken bij de skischool in Fiss veel Nederlandstalige skileraren. Dat betekent dat er voor kinderen skiles aangeboden wordt in de eigen taal. Skischool Fiss probeert zo veel mogelijk Nederlandse kinderen te voorzien van Nederlandse skileraren. Beloven kunnen ze dit echt niet.
De skischool van Fiss heeft ook een website. Hier kan je je ook online al opgeven voor skiles in Fiss. Dat scheelt weer wat regelen als je aankomt in Fiss.
http://www.skischule-fiss-ladis.at/nl/

Booking.com

Hotel of appartement zoeken

Skigebied Serfaus Fiss Ladis is een populaire wintersport bestemming. Zowel onder Nederlandse als onder Duitse wintersporters. Het is aan te raden om op tijd te beginnen met het zoeken van een geschikt appartement of hotel.

Onze wizard die u helpt om snel geschikte accomodatie te vinden. Het werkt heel eenvoudig. Vul de data van de wintersport en de gezinssamenstelling in en bekijk het beschikbare aanbod.