Skiverhuur Fiss alle mogelijkheden en opties om voor ski's huren Fiss op een pagina verzameld Skiverhuur Fiss alle mogelijkheden en opties om voor ski's huren Fiss op een pagina verzameld

Skiverhuur Fiss - informatie

Als je ski's of een snowboard wilt huren in Fiss, dan kan je terecht bij de skiverhuur Fiss. Er zijn meerdere aanbieders die verhuren.

Idealiter zoek je een skiverhuur Fiss vlakbij de piste. Meestal kan je daar wel een kluisje of locker huren waardoor je het skimateriaal kan laten staan. Handig, want dan kan je er gewoon rustig met je normale schoenen naar toe lopen en trek je je skischoenen pas in de skiverhuur Fiss aan. Dat scheelt je een hoop wandelen en is lekker comfortabel.

Kosten skiverhuur Fiss

Voor het huren van een set skiís, skistokken, skischoenen en een eventuele skihelm betaal je ongeveer 140 euro voor 6 dagen. Voor kinderen kost een complete set ongeveer 90 euro. Voor de allerkleinsten geldt vaak nog een lagere prijs.

Skiís huren Fiss - tips

De medewerkers van de skiverhuur Fiss kunnen je prima adviseren over welke skiís of snowboard het beste bij jou past, maar toch een paar tips voor het skiís huren Fiss.

Lekker winkelen in de skiverhuur Fiss.

De winkel waar je skiís kunt huren in Fiss is natuurlijk ook een leuke plek om te winkelen. Naast ski- en snowboardmateriaal verkopen ze er ook de mooiste mutsen en skihelmen, buffs, de beste ski handschoenen of een skibril kopen.

Vaak verkopen ze er zelfs speciale zonnebrand voor wintersporters en ski zonnebrillen.

En natuurlijk voor skikleding zoals een fleecevest, thermobroek, skibroek of ski jas.

Skiís huren Fiss vanuit je luie stoel.

Als je skiís wilt gaan huren in Fiss, dan kan je dat al in Nederland regelen. De sportwinkels in Fiss bieden je de mogelijkheid om al in Nederland je skiís te reserveren. Je kunt dat doen op hun website. Zij zetten dan het materiaal vast voor je klaar.

Tips!

Andere verschillen waarop je kunt letten zijn bijvoorbeeld verzekering voor schade en diefstal, de kosten voor omruilen, kortingen en voorwaarden voor annulering.