De actuele sneeuwhoogte in Ried. En een overzicht van de verwachte sneeuwval de komende week in Ried. Webcams geven een beeld van de sneeuwhoogte in Ried. De actuele sneeuwhoogte in Ried. En een overzicht van de verwachte sneeuwval de komende week in Ried. Webcams geven een beeld van de sneeuwhoogte in Ried.

ACCOMODATIE ZOEKEN


Hotel

Pension

Appartement

Sneeuwhoogte Ried

Natuurlijk wil je voordat je op vakantie gaat naar Ried weten of er wel voldoende sneeuw ligt in Ried. De afgelopen jaren is de sneeuwhoogte altijd voldoende geweest om tussen 20 december en 1 april goed te kunnen skien. Natuurlijk zijn de sneeuwcondities in januari, februari en maart het beste.

Logischerwijs is de sneeuwhoogte in december vaak wat lager. Gemiddeld onder de 50 cm in het dal en 80 cm op de berg. Naarmate het seizoen vordert stijgt de sneeuwhoogte. In April smelt de sneeuw en neemt de sneeuwhoogte af.

Actuele sneeuwhoogte in Ried

Hieronder staat de actuele sneeuwhoogte in Ried en de historische sneeuwhoogte in Ried actuele en historische sneeuwhoogte Ried
De rode lijn in de grafiek is de actuele sneeuwhoogte in Ried op de berg. De gele lijn is de actuele sneeuwhoogte in Ried in het dal. De blauwe lijnen geven de sneeuwhoogte in Ried van vorig jaar weer.

Hotel of appartement zoeken

Skigebied Serfaus Fiss Ladis is een populaire wintersport bestemming. Zowel onder Nederlandse als onder Duitse wintersporters. Het is aan te raden om op tijd te beginnen met het zoeken van een geschikt appartement of hotel.

Onze wizard die u helpt om snel geschikte accomodatie te vinden. Het werkt heel eenvoudig. Vul de data van de wintersport en de gezinssamenstelling in en bekijk het beschikbare aanbod.