Treinreis boeken naar Fiss, tips en uitleg. hoe en waar regel je een treinreis naar Fiss. Bekijk hieronder alle mogelijkheden. Treinreis boeken naar Fiss, tips en uitleg. hoe en waar regel je een treinreis naar Fiss. Bekijk hieronder alle mogelijkheden.
tips skigebiet

DIRECT PRIJZEN ZIEN

De NS biedt al treinkaartjes aan vanaf 100 EURO.

Meer informatie..

ACCOMODATIE ZOEKEN


Hotel

Pension

Appartement

Treinreis naar Fiss

Een van de mogelijkheden om te reizen naar Fiss is per trein. Het is weer eens wat anders dan met de auto. Met de trein op wintersport is erg comfortabel. De trein vertrekt vaak 's avonds en de volgende ochtend ben je op de plaats van bestemming en kun je uitgerust gaan skien of snowboarden.
Met de trein naar Fiss
De trein is een comfortabele manier van reizen naar Fiss.

Zoek internationale treinkaartjes met NS Internationaal

Natuurlijk kan je ook met de Nederlandse Spoorwegen naar Oostenrijk. Onder de naam NSInternationaal bieden onze nationale Spoorwegen treinkaartjes aan richting de Alpen. Via de website van NSInternational.nl kun je heel eenvoudig online treinkaartjes naar Fiss kopen. Je kiest op de website van NSInternational.nl hoeveel tickets je wilt hebben en kunt ze gelijk online afrekenen.

Het voordeel van reizen met de NS, is dat je op elk station in Nederland op kan stappen. Een retour is al beschikbaar vanaf 200 Euro per persoon.Booking.com

Hotel of appartement zoeken

Skigebied Serfaus Fiss Ladis is een populaire wintersport bestemming. Zowel onder Nederlandse als onder Duitse wintersporters. Het is aan te raden om op tijd te beginnen met het zoeken van een geschikt appartement of hotel.

Onze wizard die u helpt om snel geschikte accomodatie te vinden. Het werkt heel eenvoudig. Vul de data van de wintersport en de gezinssamenstelling in en bekijk het beschikbare aanbod.