Met de trein naar Serfaus? Alle informatie die je nodig hebt om met de trein naar Serfaus te reizen vind je op deze pagina. Reistijden, kosten en mogelijkheden. Met de trein naar Serfaus? Alle informatie die je nodig hebt om met de trein naar Serfaus te reizen vind je op deze pagina. Reistijden, kosten en mogelijkheden.
tips skigebiet

DIRECT PRIJZEN ZIEN

De NS biedt al treinkaartjes aan vanaf 100 EURO.

Meer informatie..

ACCOMODATIE ZOEKEN


Hotel

Pension

Appartement

Treinreis naar Serfaus

Een van de mogelijkheden om te reizen naar Serfaus is per trein.
In Serfaus is een station. Het is dus goed bereikbaar per trein. Serfaus heeft zelf geen station.
Het dichtstbijzijnde station bij Serfaus is Landeck. Met de bus kun je dan verder reizen naar Serfaus. Om deze manier is Serfaus goed bereikbaar per trein.
Met de trein naar Serfaus

Trein naar Serfaus met NS Internationaall

Natuurlijk kan je ook met de Nederlandse Spoorwegen naar Oostenrijk. Onder de naam NSInternationaal bieden onze nationale Spoorwegen treinkaartjes aan richting de Alpen. Via de website van NSInternational.nl kun je heel eenvoudig online treinkaartjes naar Serfaus kopen. Je kiest op de website van NSInternational.nl hoeveel tickets je wilt hebben en kunt ze gelijk online afrekenen.

Het voordeel van reizen met de NS, is dat je op elk station in Nederland op kan stappen. Een retour is al beschikbaar vanaf 200 Euro per persoon.Hotel of appartement zoeken

Skigebied Serfaus Fiss Ladis is een populaire wintersport bestemming. Zowel onder Nederlandse als onder Duitse wintersporters. Het is aan te raden om op tijd te beginnen met het zoeken van een geschikt appartement of hotel.

Onze wizard die u helpt om snel geschikte accomodatie te vinden. Het werkt heel eenvoudig. Vul de data van de wintersport en de gezinssamenstelling in en bekijk het beschikbare aanbod.