Vakantiehuizen en chalets in Serfaus. Overzicht van alle vakantiehuizen en chalets in Serfaus. Vul de data van je wintersport in en krijg direct een lijst met beschikbare vakantiewoningen. Of scroll naar beneden voor een overzicht. Vakantiehuizen en chalets in Serfaus. Overzicht van alle vakantiehuizen en chalets in Serfaus. Vul de data van je wintersport in en krijg direct een lijst met beschikbare vakantiewoningen. Of scroll naar beneden voor een overzicht.

SNEL ZOEKEN

Kraxner (max. 8 volw. en 2 kinderen)

Kraxner (max. 8 volw. en 2 kinderen)
vanaf 3920,00 EURO
Bekijk chalet

Vakantiehuis Serfaus

Een vakantiehuis is weer eens wat anders dan een appartement. Vakantiehuizen zijn geschikt voor groepen, maar ook voor gezinnen met kinderen.

Hieronder staan een aantal vakantiehuizen in Serfaus.
Er zijn een aantal reisorganisaties die vakantiehuizen in Serfaus verhuren. Maar je kunt ook rechtstreeks je vakantiehuis in Serfaus huren.

Vakantiehuis Serfaus boeken via een reisorganisatie

Er zijn een aantal reisorganisatie die appartementen in Serfaus aanbieden. Hieronder staan wat advertenties van reisorganisaties die appartementen in Serfaus aanbieden.

 • chalet Serfaus - Kraxner (max. 8 volw. en 2 kinderen)

  Kraxner (max. 8 volw. en 2 kinderen)

  chalet in Serfaus (3-sterren)
  Chalet Kraxner is een ruim chalet gelegen aan het begin van het gezellige dorp Serfaus. Het chalet is gelegen vlakbij het parkeerterrein vanwaar ook het ondergrondse treintje vertrekt richting de skiliften. Je kunt 4 verschillende gondels nemen om het skigebied in te gaan. Het centrum van Serfaus is gelegen op nog geen 100 meter van het c ...lees verder

  Meer informatie Max. 10 personen vanaf 3920,00 EURO