Zomervakantie in Serfaus Fiss Ladis. Informatie over de zomervakantie in Fiss, Serfaus en Ladis. Bekijk wat er allemaal te doen is op het sonnenplateau van Tirol. Zomervakantie in Serfaus Fiss Ladis. Informatie over de zomervakantie in Fiss, Serfaus en Ladis. Bekijk wat er allemaal te doen is op het sonnenplateau van Tirol.

ACCOMODATIE ZOEKEN


Hotel

Pension

Appartement

Zomervakantie Fiss

Fiss is vooral bekend als wintersportbestemming. In Fiss kun je echter ook leuk je zomervakantie doorbrengen. Het is in de zomer een stuk rustiger dan tijdens de winter.

zomer in Fiss


Zomer in Fiss, activiteiten

Fiss heeft een aantal leuk activiteiten in de zomer. Zo kun je in en rond Fiss geweldig mooi wandelen. Je kunt vanuit Fiss een wandeling maken naar het nabijgelegen Ladis. De bekende burcht van Ladis is in de zomer iedere woensdag geopend. Vanuit Ladis kun je dan met de kabinebaan weer terug naar Fiss.

Behalve wandelen zijn er in Fiss in de zomer meer activiteiten. Fiss heeft een zomerrodelbaan, de "Fisser Flitzer". Deze zomerrodelbaan heeft een lengte van 2.200 meter en is erg spectaculair. Ook de Fisser Flieger, een soort paragliden aan een kabel, en de Skyswing zijn in de zomer open.

Naast deze spectaculaire attracties kun je in de zomer in Fiss ook gewoon lekker zwemmen en fietsen.

Fiss probeert zich steeds meer als zomerbestemming te profileren.

Zomer in Fiss doorbrengen, er is genoeg te doen!
Impressie van de zomeractiviteiten in Fiss.


Booking.com

Hotel of appartement zoeken

Skigebied Serfaus Fiss Ladis is een populaire wintersport bestemming. Zowel onder Nederlandse als onder Duitse wintersporters. Het is aan te raden om op tijd te beginnen met het zoeken van een geschikt appartement of hotel.

Onze wizard die u helpt om snel geschikte accomodatie te vinden. Het werkt heel eenvoudig. Vul de data van de wintersport en de gezinssamenstelling in en bekijk het beschikbare aanbod.