Een juweeltje in het autoluwe Serfaus; hotel Amadeus Micheluzzi. Dit hotel is van alle gemakken voorzien, zowel voor de kinderen a Een juweeltje in het autoluwe Serfaus; hotel Amadeus Micheluzzi. Dit hotel is van alle gemakken voorzien, zowel voor de kinderen a

BEKIJK OVERZICHT VAN:.

>> Hotel Serfaus
Hotel Serfaus

Een juweeltje in het autoluwe Serfaus; hotel Amadeus Micheluzzi. Dit hotel is van alle gemakken voorzien, zowel voor de kinderen als voor paps en mams. Een zwembad, met sauna en stoomcabine, maar ook een speelkamer waar de kids met hun vakantievriendjes kunnen spelen. Het hotel is recent gerenoveerd en opgefrist. Serfaus is een paradijs voor families. Of de kinderen nog klein zijn of dat ze hun eigen boontjes kunnen doppen, aan iedereen is gedacht. Skien op elk niveau; direct de rode af of toch nog even een opfriscursus.

  • € 1314,00
  • 4-sterren Hotel
  • personen
Amadeus Micheluzzi, Hotel voor  personen in Serfaus


Bovenstaande informatie is afkomstig van de touroperator (TUI.nl) en is onder voorbehoud van wijzigingen. Aan de hier vermelde informatie kunnen geen rechten ontleend worden. De meest actuele informatie vindt u op de website van de reisorganisatie.

Booking.com

Hotel of appartement zoeken

Skigebied Serfaus Fiss Ladis is een populaire wintersport bestemming. Zowel onder Nederlandse als onder Duitse wintersporters. Het is aan te raden om op tijd te beginnen met het zoeken van een geschikt appartement of hotel.

Onze wizard die u helpt om snel geschikte accomodatie te vinden. Het werkt heel eenvoudig. Vul de data van de wintersport en de gezinssamenstelling in en bekijk het beschikbare aanbod.copyright 2020 contact impressum privacy disclaimer