SNEL ZOEKEN

Booking.com

SNEL ZOEKEN

Serfaus - voorjaarsvakantie 2017

Het zal niet mee vallen om op wintersport naar Serfaus te gaan in de krokusvakantie. Met name voor de mensen in het midden en zuiden van Nederland zal het lastig worden om een geschikt appartement, hotel of pension te vinden in Serfaus.

Bekijk de opties voor de voorjaarsvakantie Serfaus.

Data krokus vakantie 2017

De voorjaarsvakantie, die ook wel vaak krokus vakantie wordt genoemd, valt voor het midden en zuiden Nederland tussen 25 februari 2015 en 5 maart 2017. Dit zijn precies de weken dat de Belgen en Duitsers ook schoolvakantie hebben. Bovendien valt het ook nog eens gelijk met carnaval dit jaar.
Andere mogelijkheden tijdens de voorjaarsvakantie Serfaus

Kan je geen geschikte accomodatie vinden voor de krokusvakantie in Serfaus, bekijk dan de volgende mogelijkheden:

Naar Serfaus via Booking.com

Booking.com is een Nederlands bedrijf die hotels en appartement verhuurders overal op de wereld de mogelijkheid geeft om accomodatie aan te bieden. Zij hebben ook accomodaties in Serfaus in de voorjaarsvakantie beschikbaar. Naar Serfaus via Booking.com.
Nederlandse touroperators met accomodaties in Serfaus

De volgende Nederlandse touroperators bieden appartementen en hotels in Serfaus aan. Mogelijk hebben zij nog beschikbaarheid voor de voorjaarsvakantie.Onderstaande reisorganisaties bieden ook wintersport accomodaties in Oostenrijk aan. Maar daarvan is bij ons niet bekend of ze ook reizen naar Serfaus aanbieden. Wij raden aan om deze als laatste redmiddel te gebruiken.

Krokusvakantie in Serfaus via Interhome

Interhome is een grote internationale reisorganisatie met een groot aanbod van appartementen en vakantiehuizen. Zij hebben ook aanbod in Oostenrijk en zelfs in Serfaus. Hoewel ook via interhome de voorjaarsvakantie snel volgeboekt is, loont het wellicht wel de moeite om even een kijkje te nemen bij Interhome

Winter lastminute>