De juiste informatie om te bepalen of Ladis voor jou een leuke bestemming is voor je wintersport. Bekijk onze tips en kom meer te weten over het dorp, skigebied en accomodaties. De juiste informatie om te bepalen of Ladis voor jou een leuke bestemming is voor je wintersport. Bekijk onze tips en kom meer te weten over het dorp, skigebied en accomodaties.
aantal blauwe afdalingen in skigebied Serfaus Fiss Ladis 47 km aantal cabineliften in skigebiet Serfaus Fiss Ladis 11
aantal rode afdalingen in skigebied Serfaus Fiss Ladis 121 km aantal stoeltjesliften in skigebiet Serfaus Fiss Ladis 16
aantal zwarte afdalingen in skigebied Serfaus Fiss Ladis 28 km aantal sleepliften in skigebiet Serfaus Fiss Ladis 11
Skigebied bekijken
tips skigebiet

PISTES & TIPS

>> Skigebied Serfaus
>> Skigebied Fiss

ACCOMODATIE ZOEKEN


Hotel

Pension

Appartement

Ladis

Ladis is een pittoresk dorp met noch veel oorspronkelijke Tiroler sfeer. In Ladis is een bekende burcht (Laudegg) uit de middeleeuwen. Hierdoor krijgt Ladis een geweldig mooie uitstraling. Ladis is kleiner dan de buurgemeenten Fiss en Serfaus. Hetheeft hierdoor wat meer rust en uitstraling dan zijn buurgemeenten.
Burcht Laudeg in Ladis. Ladis is een leuk dorp.
De burcht Laudegg geeft Ladis een sfeervolle uitstraling.

Wintersport in Ladis

Ladis is een leuke bestemmming voor gezinnen en senioren. Het dorp heeft een eigen dalafdaling en het skigebied van is direct aangesloten op de skigebieden van Fiss en Serfaus.
In Ladis zelf is ook een oefenlift.
Naast skien kun je ook andere vormen van wintersport beoefenen. Zo is er een mooie schaatsvijver (vlakbij de burcht). Ook zijn er in veel wandelpaden waarlangs je mooie wandelingen kunt maken.

Hoewel Ladis klein en pittoresk is biedt de apres ski er toch enigszins avontuur. Spetterende vuurshows, goochelshows en fonduen om je vingers bij af te likken in de Almdudlder en de traditionele apres-ski in Geigaloch.

Foto van Ladis, Ladis is een goede wintersportplaats
Sfeerimpressie van Ladis.


Meer over Ladis


copyright 2020 contact impressum privacy disclaimer