Informatie over Serfaus. Een leuk en kindvriendelijk dorp in Tirol. Lees alles over het skigebied, de pistes en het dorp Serfaus. Informatie over Serfaus. Een leuk en kindvriendelijk dorp in Tirol. Lees alles over het skigebied, de pistes en het dorp Serfaus.
aantal blauwe afdalingen in skigebied Serfaus Fiss Ladis 47 km aantal cabineliften in skigebiet Serfaus Fiss Ladis 11
aantal rode afdalingen in skigebied Serfaus Fiss Ladis 121 km aantal stoeltjesliften in skigebiet Serfaus Fiss Ladis 16
aantal zwarte afdalingen in skigebied Serfaus Fiss Ladis 28 km aantal sleepliften in skigebiet Serfaus Fiss Ladis 11
Skigebied bekijken
tips skigebiet

PISTES & TIPS

>> Skigebied Serfaus
>> Skigebied Fiss

ACCOMODATIE ZOEKEN


Hotel

Pension

Appartement

Serfaus

Serfaus is in Nederland erg bekend. En staat bekend als erg kindvriendelijke wintersport plaats. Maar Serfaus is meer dan alleen een kindvriendelijk dorp en skigebied. Het skigebied is uitdagend en door de aansluiting met Fiss en Ladis ook erg uitdagend en veelzijdig.

Serfaus is een autovrij dorp. Dat betekent dat je op zaterdag met de auto je bagage (en kinderen) afzet bij je hotel, appartement of pension en dat je je auto daarna parkeert. In Serfaus zelf heb je geen auto nodig. Het meeste is op loopafstand, en voor de langere stukken kun je de 'U-bahn' nemen. Een ondergrondse metro met een paar haltes.
Wintersport in Serfaus is gezellige en kindvriendelijke wintersport
Een impressie van Serfaus in de winterWintersport in Serfaus

Serfaus is de ideale bestemming voor de wintersport met kinderen. Het heeft veel voorzieningen voor kinderen. Denk hierbij aan speciale kinderpistes, -liften, -opvang en -restaurants. Maar ook volwassenen kunnen hun hart ophalen tijdens de wintersport in Serfaus. Door 1300 meter hoogte, waarop Serfaus ligt is het erg sneeuwzeker. Het skigebied reikt zelfs tot ruim 2600 meter.

Serfaus heeft zelf een leuk skigebied. Het skigebied van Serfaus is ook aangesloten op de skigebieden van Fiss en Ladis en heeft daarom meer dan 250 pistekilometers.
Behalve skien en snowboarden zijn er ook veel andere mogelijkheden voor wintersport.

Meer over Serfauscopyright 2020 contact impressum privacy disclaimer