hotel Ried zoeken

Vul de data van uw vakantie in en vind snel een beschikbare accommodatie.
Booking.com

Hotel Ried

Het aantal hotels in Ried is beperkt. Als je dus op zoek bent naar een hotel in Ried is het aan te raden om op tijd te boeken.
De meeste hotels liggen niet direct aan de piste van Ried, maar met de gratis skibus of lopend ben je zo bij de pistes.

Hotel Ried regelen via een reisorganisatie

Er zijn een aantal organisaties die hotels in Ried aanbieden. Bijvoorbeeld Vrij Uit reizen en Jiba bieden hotels in Ried aan.
In de onderstaande advertentie staan een aantal aanbieders van hotels in Ried.

Hotel Ried, zelf regelen?

Het is ook heel goed mogelijk zelf je hotel in Ried te boeken. Je kunt bij het tourismusbureau van Ried een lijst met alle beschikbare hotels in Ried aanvragen.

Hotel Ried - Hotel Belvedere
personen vanaf 624,00 EUR.

Hotel Belvedere

4-sterren.
Hotel Belvedere is een mooi, luxe hotel op loopafstand van het centrum van Ried im Oberintal. Hier hebben ze de traditionele Tiroler sfeer in een modern jasje gestoken en dat is zeer stijlvol gedaan.

Ook de kamers zijn in deze stijl ingericht en zijn zeer comfortabel. Na een dag inspanning op de piste is het fijn om weer even helemaal te kunnen ontspannen. Dat kan met een drankje in de hand op het grote zonneterras, maar nog beter in het wellnesscenter, waar je he

FAQ hotel Ried

Hieronder staan de meest gestelde vragen over hotels in Ried.

Kan je ook een hotel in Ried inclusief skipas boeken?

Ja! Er zijn meerdere aanbieders waar je een hotel in Ried inclusief skipas kunt boeken. Voorbeelden van hotels in Ried inclusief skipas zijn: Of bekijk het overzicht van alle hotels in Ried inclusief skipas.