In het gezellige centrum van het bruisende Serfaus. Via de ondergrondse ski-metro, word je naar de skiliften van Serfaus gebracht. In het gezellige centrum van het bruisende Serfaus. Via de ondergrondse ski-metro, word je naar de skiliften van Serfaus gebracht.

BEKIJK OVERZICHT VAN:.

>> Hotel Serfaus
Hotel Serfaus

In het gezellige centrum van het bruisende Serfaus. Via de ondergrondse ski-metro, word je naar de skiliften van Serfaus gebracht. Na een dag op latten heb je op meerdere plekken de gelegenheid een drankje te nuttigen en ook eetgelegenheden zijn er ten overvloede.

  • € 1107,00
  • 3-sterren Hotel
  • personen
Haus Komperdell, Hotel voor  personen in Serfaus


Bovenstaande informatie is afkomstig van de touroperator (TUI.nl) en is onder voorbehoud van wijzigingen. Aan de hier vermelde informatie kunnen geen rechten ontleend worden. De meest actuele informatie vindt u op de website van de reisorganisatie.

Booking.com

Hotel of appartement zoeken

Skigebied Serfaus Fiss Ladis is een populaire wintersport bestemming. Zowel onder Nederlandse als onder Duitse wintersporters. Het is aan te raden om op tijd te beginnen met het zoeken van een geschikt appartement of hotel.

Onze wizard die u helpt om snel geschikte accomodatie te vinden. Het werkt heel eenvoudig. Vul de data van de wintersport en de gezinssamenstelling in en bekijk het beschikbare aanbod.copyright 2020 contact impressum privacy disclaimer