Op slechts 300 meter van de Moseralm skilift, liggen de appartementen van Alpslodge. Er zijn vakantiewoningen beschikbaar met vers Op slechts 300 meter van de Moseralm skilift, liggen de appartementen van Alpslodge. Er zijn vakantiewoningen beschikbaar met vers

BEKIJK OVERZICHT VAN:.

>> Appartement Fiss
Appartement Fiss

Beste appartement in Fiss qua prijs / kwaliteit verhouding.

Op slechts 300 meter van de Moseralm skilift, liggen de appartementen van Alpslodge. Er zijn vakantiewoningen beschikbaar met verschillende indelingen. Met 1 of 2 slaapkamers. Of je nu samen met je partner, je gezin of een groep vrienden gaat. Hier is zeker een vakantiewoning te vinden die bij je past.

Alpslodg Fiss is ook bekend onder de naam 'LIFE.STYLE.HOTEL.FISS' een beetje een hippe naam, maar eerlijk is eerlijk, de appartementen zijn prachtig en de locatie is echt top. In het gebouw is een parkeergarage, waar de auto de hele week kan blijven staan. Die is immers niet nodig. De ski's kunnen namelijk bij de lift in het skidepot en het is maar 300 meter lopen.

Verder zijn de appartementen in het complex van alle gemakken voorzien. Er is wifi, wellness mogelijkheden en natuurlijk broodjes service.

  • € 1610,00
  • 4-sterren Appartement
  • 2-6 personen
Alpslodge, Appartement voor 2-6 personen in Fiss


Bovenstaande informatie is afkomstig van de touroperator (Booking) en is onder voorbehoud van wijzigingen. Aan de hier vermelde informatie kunnen geen rechten ontleend worden. De meest actuele informatie vindt u op de website van de reisorganisatie.

Booking.com

Hotel of appartement zoeken

Skigebied Serfaus Fiss Ladis is een populaire wintersport bestemming. Zowel onder Nederlandse als onder Duitse wintersporters. Het is aan te raden om op tijd te beginnen met het zoeken van een geschikt appartement of hotel.

Onze wizard die u helpt om snel geschikte accomodatie te vinden. Het werkt heel eenvoudig. Vul de data van de wintersport en de gezinssamenstelling in en bekijk het beschikbare aanbod.copyright 2020 contact impressum privacy disclaimer