Haus Austria ligt op een zonnige helling, net buiten het gezellige centrum van Fiss. Het appartement ligt tegen de piste en is sle Haus Austria ligt op een zonnige helling, net buiten het gezellige centrum van Fiss. Het appartement ligt tegen de piste en is sle

BEKIJK OVERZICHT VAN:.

>> Appartement Fiss
Appartement Fiss

Appartement aan de piste (20 meter naar de skilift!)

Haus Austria ligt op een zonnige helling, net buiten het gezellige centrum van Fiss. Het appartement ligt tegen de piste en is slechts 20 meter verwijderd van de skilift. Dichterbij de skilift kan je haast niet verblijven. In de vakantiewoning is plaats voor 4 personen. Er is een slaapkamer met tweepersoonsbed en een comfortabele slaapbank.

Op de website van deze aanbieder staan meer vergelijkbare appartementen in Fiss.

  • € 616,0
  • 3-sterren Appartement
  • 4 personen
Austria, Appartement voor 4 personen in Fiss


Bovenstaande informatie is afkomstig van de touroperator (Booking) en is onder voorbehoud van wijzigingen. Aan de hier vermelde informatie kunnen geen rechten ontleend worden. De meest actuele informatie vindt u op de website van de reisorganisatie.

Booking.com

Hotel of appartement zoeken

Skigebied Serfaus Fiss Ladis is een populaire wintersport bestemming. Zowel onder Nederlandse als onder Duitse wintersporters. Het is aan te raden om op tijd te beginnen met het zoeken van een geschikt appartement of hotel.

Onze wizard die u helpt om snel geschikte accomodatie te vinden. Het werkt heel eenvoudig. Vul de data van de wintersport en de gezinssamenstelling in en bekijk het beschikbare aanbod.copyright 2020 contact impressum privacy disclaimer