Het appartement in Haus Sandra heeft twee slaapkamers en biedt plaats aan maximaal 5 personen. Het is een ideale vakantiewoning vo Het appartement in Haus Sandra heeft twee slaapkamers en biedt plaats aan maximaal 5 personen. Het is een ideale vakantiewoning vo

BEKIJK OVERZICHT VAN:.

>> Appartement Fiss
Appartement Fiss

Familievriendelijk appartement in Fiss

Het appartement in Haus Sandra heeft twee slaapkamers en biedt plaats aan maximaal 5 personen. Het is een ideale vakantiewoning voor een gezin met 3 kinderen. Het gezellige appartement is eenvoudig ingericht, maar biedt wel alles wat je van een appartement mag verwachten. Internet, tv, koffiezetapparaat, magnetron en vaatwasser, het is er allemaal.

Haus Sandra staat net buiten het centrum van Fiss. Het is ongeveer 15 minuten lopen naar de skilift. Een prachtige wandeling door het gemoedelijke dorp.

Ga je in de zomer naar Fiss? Dan krijg je gratis de zomerkaart. Hiermee kan je gebruik maken van de skiliften. Een geweldige belevenis.

  • € 458,00
  • 4-sterren Appartement
  • 5 personen
Sandra, Appartement voor 5 personen in Fiss


Bovenstaande informatie is afkomstig van de touroperator (chalet.nu) en is onder voorbehoud van wijzigingen. Aan de hier vermelde informatie kunnen geen rechten ontleend worden. De meest actuele informatie vindt u op de website van de reisorganisatie.

Booking.com

Hotel of appartement zoeken

Skigebied Serfaus Fiss Ladis is een populaire wintersport bestemming. Zowel onder Nederlandse als onder Duitse wintersporters. Het is aan te raden om op tijd te beginnen met het zoeken van een geschikt appartement of hotel.

Onze wizard die u helpt om snel geschikte accomodatie te vinden. Het werkt heel eenvoudig. Vul de data van de wintersport en de gezinssamenstelling in en bekijk het beschikbare aanbod.copyright 2020 contact impressum privacy disclaimer