In Haus Romantik zijn een aantal vakantiewoningen te huur. De meest geboekte is het appartement voor 6 personen. Het appartement b In Haus Romantik zijn een aantal vakantiewoningen te huur. De meest geboekte is het appartement voor 6 personen. Het appartement b

BEKIJK OVERZICHT VAN:.

>> Appartement Fiss
Appartement Fiss

Rustig gelegen appartement voor 6 personen

In Haus Romantik zijn een aantal vakantiewoningen te huur. De meest geboekte is het appartement voor 6 personen. Het appartement beschikt over 2 slaapkamers, met in elke 2 bedden. De overige twee personen kunnen eventueel slapen in de woonkamer, daar staat een gerieflijke slaapbank.

Het gebouw staat een klein stukje buiten het centrum van het dorp. De skilift is zo'n 700 meter lopen, terwijl je binnen een paar minuten in de hoofdstraat bent. Grote voordeel is dat het heerlijk rustig is. Omdat Fiss voor een groot deel autivrij is 's nachts, zul je hier heerlijk slapen.

Bij deze aanbieder zijn meerdere appartementen in hetzelfde gebouw te huur. Ook kleinere voor 4 personen.

  • € 781,00
  • 4-sterren Appartement
  • 6 personen
Romantik, Appartement voor 6 personen in Fiss


Bovenstaande informatie is afkomstig van de touroperator (chalet.nu) en is onder voorbehoud van wijzigingen. Aan de hier vermelde informatie kunnen geen rechten ontleend worden. De meest actuele informatie vindt u op de website van de reisorganisatie.

Booking.com

Hotel of appartement zoeken

Skigebied Serfaus Fiss Ladis is een populaire wintersport bestemming. Zowel onder Nederlandse als onder Duitse wintersporters. Het is aan te raden om op tijd te beginnen met het zoeken van een geschikt appartement of hotel.

Onze wizard die u helpt om snel geschikte accomodatie te vinden. Het werkt heel eenvoudig. Vul de data van de wintersport en de gezinssamenstelling in en bekijk het beschikbare aanbod.copyright 2020 contact impressum privacy disclaimer