hotel Fiss zoeken

Vul de data van uw vakantie in en vind snel een beschikbare accommodatie.

Hotel in Fiss

Er is in Fiss een ruim aanbod van hotels. Je vindt ze in alle prijsklasses. Er zijn hotels in Fiss die zich speciaal richten op gezinnen met kinderen, maar ook die voorzien zijn van alle luxes en zich meer richten op mensen die van luxe en comfort houden.

Hotel Tirol Fiss, chic genieten

Hotel Tirol in Fiss is al van oudsher een begrip. Het hotel bestaat al jaren en is mede bekend vanwege het fijne restaurant.
Hotel Tirol heeft al vrije hotelkamers vanaf 68 euro per nacht. De prijzen lopen echter op naarmate het hoogseizoen nadert. In het hoogseizoen betaal je ruim 120 euro per persoon per nacht. Dit beschikt echter wel over een sauna en veel luxe faciliteiten.

Hotel Tirol in skigebied Fiss
Hotel Tirol en andere hotels in Fiss kun je ook boeken via het Nederlandse Booking.com. Zij beweren dat zij goedkoper kunnen aanbieden dan de hotelwebsites zelf. Dit komt omdat ze groot inkopen en daardoor goede afspraken kunnen maken over de prijs.
Hieronder nog een overzicht van hotels in Fiss.
Hotel Fiss - Chesa Monte
personen vanaf 1663,00 EUR.

Chesa Monte

4-sterren.
Hotel Chesa Monte ligt in Fiss op het zonnigste hoogplateau van Tirol en biedt prachtige vergezichten. Je zal hier een fantastische wintersport vakantie beleven. In een paar minuten loop je naar de gondel die toegang geeft tot het uitgebreide skigebied Serfaus/Fiss/Ladis. Naast skien kan je hier ook rodelen, schaatsen, langlaufen en een prachtige winterwandeling maken. Naast de goede ligging, biedt Chesa Monte veel faciliteiten die je vakantie onvergetelijk maken. Het uiterst

FAQ hotel Fiss

Hieronder staan de meest gestelde vragen over hotels in Fiss.

Kan je ook een hotel in Fiss inclusief skipas boeken?

Ja! Er zijn meerdere aanbieders waar je een hotel in Fiss inclusief skipas kunt boeken. Voorbeelden van hotels in Fiss inclusief skipas zijn: Of bekijk het overzicht van alle hotels in Fiss inclusief skipas.


Zelf een hotel in Fiss boeken

Het is heel makkelijk om zelf een hotel in Fiss te boeken. Als je de Duitse taal een klein beetje machtig bent dan kun je bij de vvv een lijst met hotels opvragen. Die kan je dan zelf bellen of mailen.

Hieronder staan een aantal aanbieders van hotels in Fiss:

  • Hotel Bergfrieden Fiss (0043 5476 6361)
  • Hotel Herz-Larain Fiss (0043 5476 6050)
  • Hotel-Apart Lukas Fiss (0043 5476 6106)