Skiverhuur Fiss: tips en informatie

Ski's huren in Fiss met tot 60% korting
BEKIJK DE LAAGSTE PRIJS

Skiverhuur Fiss - Online huren

Als je zeker wilt zijn van dat het juiste ski- of snowboardmateriaal nog te huur is. En / of als je kostbare tijd wilt besparen tijdens je wintersport. Dan kan je overwegen om vooraf je skimateriaal online te reserveren.

Hieronder staan de skiverhuren in Fiss waar je online je snowboard, ski's etc. kunt huren.

Vaak geldt er voor online huren een aanzienlijke kortingSkiverhuur Fiss - tips

Als je ski's of een snowboard wilt huren in Fiss, dan kan je terecht bij de skiverhuur Fiss. Er zijn meerdere aanbieders die verhuren.

Idealiter zoek je een skiverhuur Fiss vlakbij de piste. Meestal kan je daar wel een kluisje of locker huren waardoor je het skimateriaal kan laten staan. Handig, want dan kan je er gewoon rustig met je normale schoenen naar toe lopen en trek je je skischoenen pas in de skiverhuur Fiss aan. Dat scheelt je een hoop wandelen en is lekker comfortabel.

Kosten skiverhuur Fiss

Voor het huren van een set ski's, skistokken, skischoenen en een eventuele skihelm betaal je ongeveer 140 euro voor 6 dagen. Voor kinderen kost een complete set ongeveer 90 euro. Voor de allerkleinsten geldt vaak nog een lagere prijs.

Ski's huren Fiss - tips

De medewerkers van de skiverhuur Fiss kunnen je prima adviseren over welke ski's of snowboard het beste bij jou past, maar toch een paar tips voor het ski's huren Fiss.

Lekker winkelen in de skiverhuur Fiss.

De winkel waar je ski's kunt huren in Fiss is natuurlijk ook een leuke plek om te winkelen. Naast ski- en snowboardmateriaal verkopen ze er ook de mooiste mutsen en skihelmen, buffs, de beste ski handschoenen of een skibril kopen.

Vaak verkopen ze er zelfs speciale zonnebrand voor wintersporters en ski zonnebrillen.

En natuurlijk voor skikleding zoals een fleecevest, thermobroek, skibroek of ski jas.

Ski's huren Fiss vanuit je luie stoel.

Als je ski's wilt gaan huren in Fiss, dan kan je dat al in Nederland regelen. De sportwinkels in Fiss bieden je de mogelijkheid om al in Nederland je ski's te reserveren. Je kunt dat doen op hun website. Zij zetten dan het materiaal vast voor je klaar.

Tips!

Andere verschillen waarop je kunt letten zijn bijvoorbeeld verzekering voor schade en diefstal, de kosten voor omruilen, kortingen en voorwaarden voor annulering.

social media

Facebook
Twitter
Instagram