pension Fiss zoeken

Vul de data van uw vakantie in en vind snel een beschikbare accommodatie.

Pension Fiss

Vroeger had Fiss een gevarieerd aanbod van pensions. Je kon gewoon zoeken op fruhstuckzimmer of pension en je kon heel gezellig een kamer huren bij particulieren thuis. Zij maakten je ontbijt en 's avonds ging je in een restaurant eten. Nog steeds een zeer goede optie als je met alleen maar volwassen op vakantie gaat naar Fiss. Inmiddels zijn de meeste pensions wat luxer, veel pensions zijn verandert in hotels of aanbieders van appartementen. Voor de liefhebbers zijn er in Fiss echter nog steeds pensions te vinden.

pension Fiss

Pension Fiss, zelf boeken?

Als je echter de duitse taal een klein beetje machtig bent is het ook prima mogelijk om zelf een pension in Fiss te boeken.
Hieronder staan een aantal aanbieders van pensions in Fiss. Achter de naam van het pension staat het telefoonnummer van de aanbieder van het pension in Fiss.

Pension Fiss - Wirthaus Zum Weissen Lamm
personen vanaf 1035,00 EUR.

Wirthaus Zum Weissen Lamm

Wirthaus Zum Weissen Lamm is een gemoedelijk Gasthof, midden in Fiss. De appartementen beschikken over een slaapkamer en zijn erg sfeervol ingericht. Gewoon net zoals vroeger.

FAQ pension Fiss

Hieronder staan de meest gestelde vragen over pensions in Fiss.

Kan je ook een pension in Fiss inclusief skipas boeken?

Ja! Er zijn meerdere aanbieders waar je een pension in Fiss inclusief skipas kunt boeken. Voorbeelden van pensions in Fiss inclusief skipas zijn: Of bekijk het overzicht van alle pensions in Fiss inclusief skipas.

Overige pensions in Fiss

  • Pension Haus Barbara, Fiss (+43 (0)5476-6973)
  • Pensions Haus Johanna, Fiss (+43 (0)5476-6860)