Uitgebreide informatie over Hotel Hotel Maximilian in Serfaus. Appartement voor  personen in Serfaus Uitgebreide informatie over Hotel Hotel Maximilian in Serfaus. Appartement voor personen in Serfaus
Hotel Serfaus

BEKIJK OVERZICHT VAN:.

>> Hotel Serfaus

Hotel Maximilian Serfaus

hotel in Serfaus

Hotel Maximilian is rustig gelegen in Serfaus op slechts een steenworp afstand van het bruisende centrum en de skiliften. In de directe omgeving vind je een snowboardpark en diverse wandelpaden en langlaufloipes. De kamers zijn ruim en in Tiroler stijl ingericht en voorzien van een balkon met uitzicht op het adembenemende Alpenlandschap. .

Na een actieve dag kun je relaxen in het spagedeelte van Hotel Maximilian. Trek wat ontspannende baantjes in het zwembad en warm lekker op in de sauna of het Turks stoombad. In het modern ingerichte restaurant met panoramisch uitzicht kun je ontbijten en dineren.

  • € 714,00
  • 4-sterren hotel
  • personen


bovenstaande informatie is afkomstig van de touroperator (Sunweb) en is onder voorbehoud van wijzigingen. aan de hier vermelde informatie kunnen geen rechten ontleent worden. De meest actuele informatie vindt u op de website van de reisorganisatie.Meer hotel Serfaus

Vital Hotel Jennys Schlossl

Vital Hotel Jennys Schlossl
vanaf 859,00 EURO
Bekijk hotel

Hotel Amadeus-Micheluzzi

Hotel Amadeus-Micheluzzi
vanaf 839,00 EURO
Bekijk hotel

Amadeus Micheluzzi

Amadeus Micheluzzi
vanaf 819,00 EURO
Bekijk hotel

Haus Komperdell

Haus Komperdell
vanaf 623,00 EURO
Bekijk hotel

Hotel Maximilian

Hotel Maximilian
vanaf 714,00 EURO
Bekijk hotel


Hotel of appartement zoeken

Skigebied Serfaus Fiss Ladis is een populaire wintersport bestemming. Zowel onder Nederlandse als onder Duitse wintersporters. Het is aan te raden om op tijd te beginnen met het zoeken van een geschikt appartement of hotel.

Onze wizard die u helpt om snel geschikte accomodatie te vinden. Het werkt heel eenvoudig. Vul de data van de wintersport en de gezinssamenstelling in en bekijk het beschikbare aanbod.