Skiverhuur Serfaus alle mogelijkheden om ski's te huren in Serfaus op een rij. Skiverhuur Serfaus alle mogelijkheden om ski's te huren in Serfaus op een rij.

Skiís huren in Serfaus

Er zijn verschillende locaties waar je skiís en snowboards kunt huren in Serfaus. Dit is Serfaus onder andere vlakbij de skipiste en in het centrum vanhet dorp. Bij de skiverhuur Serfaus kan je natuurlijk ook terecht als je skispullen wil kopen.

Wat kost de skiverhuur Serfaus

De prijzen wisselen per verhuurder en zijn een beetje afhankelijk van het type of model wat je wilt gebruiken. Hier staat een groffe indicatie van de prijzen zodat u een goed beeld kunt vormen van de kosten van skiverhuur Serfaus.

Een complete set bestaande uit skiís, skistokken, schoenen en eventueel een helm kost voor volwassenen ongeveer 150 Euro voor 6 dagen (zondag tot vrijdag). Voor kinderen kost een vergelijkbare set ongeveer 100 euro. Voor kleine kinderen geldt vaak nog een extra korting. Bij sommige skischolen in Serfaus krijgen kinderen tot ongeveer 7 jaar gratis skimateriaal. Vraag hier naar bij de skischool.

Een snowboard huren kost voor volwassenen ongeveer 125 euro en voor kinderen ongeveer 80 euro.

Hou er rekening mee dat deze prijzen richtprijzen zijn en dat daar geen rechten aan ontleent kunnen worden.

Skiís huren Serfaus - tips

De medewerkers van de skiverhuur Serfaus kunnen je prima adviseren over welke skiís of snowboard het beste bij jou past, maar toch een paar tips voor het skiís huren Serfaus.

Lekker winkelen in de skiverhuur Serfaus.

De winkel waar je skiís kunt huren in Serfaus is natuurlijk ook een perfect plek om te shoppen. Naast ski's, ski stokken en snowboardmateriaal kan je hier ook helmen, buffs, de beste ski handschoenen en skibrillen.

Je kan hier prima terecht een paarwarme skihandschoenen, of een leuke sjaal, muts of Buff. Een rugbeschermer wordt ook steeds belangrijker. En natuurlijk voor skikleding zoals een fleecevest, thermobroek, thermoshirt of ski jas.

Skiís huren Serfaus in Nederland al reserveren.

Als je vroeg reserveert, krijg je vaak korting, Je weet zeker dat er nog materiaal beschikbaar is. Je kunt kiezen uit meerdere winkels om te huren. Bekijk gewoon hun websites.