Skiverhuur Serfaus - waar, hoe en tips! Serfaus

Ski's huren in Serfaus met tot 60% korting
BEKIJK DE LAAGSTE PRIJS

Skiverhuur Serfaus - Online huren

Als je zeker wilt zijn van dat het juiste ski- of snowboardmateriaal nog te huur is. En / of als je kostbare tijd wilt besparen tijdens je wintersport. Dan kan je overwegen om vooraf je skimateriaal online te reserveren.

Hieronder staan de skiverhuren in Serfaus waar je online je snowboard, ski's etc. kunt huren.

Vaak geldt er voor online huren een aanzienlijke korting  • skiverhuur Serfaus - Sport Patscheider
    Sport Patscheider Untere Dorfstrasse 27 meer informatie
  • skiverhuur Serfaus - Sport Patscheider Check In
    Sport Patscheider Check In Dorfbahnstrasse 75 (Komperdellbahn Talstation / valley station) meer informatie
  • skiverhuur Serfaus - Sport Patscheider Take Off - Snow en Fun Center
    Sport Patscheider Take Off - Snow en Fun Center Komperdellbahn Mittelstation / middle station meer informatie

Skiverhuur Serfaus - tips

Er zijn verschillende locaties waar je ski's en snowboards kunt huren in Serfaus. Dit is Serfaus onder andere vlakbij de skipiste en in het centrum vanhet dorp. Bij de skiverhuur Serfaus kan je natuurlijk ook terecht als je skispullen wil kopen.

Wat kost de skiverhuur Serfaus

De prijzen wisselen per verhuurder en zijn een beetje afhankelijk van het type of model wat je wilt gebruiken. Hier staat een groffe indicatie van de prijzen zodat u een goed beeld kunt vormen van de kosten van skiverhuur Serfaus.

Een complete set bestaande uit ski's, skistokken, schoenen en eventueel een helm kost voor volwassenen ongeveer 150 Euro voor 6 dagen (zondag tot vrijdag). Voor kinderen kost een vergelijkbare set ongeveer 100 euro. Voor kleine kinderen geldt vaak nog een extra korting. Bij sommige skischolen in Serfaus krijgen kinderen tot ongeveer 7 jaar gratis skimateriaal. Vraag hier naar bij de skischool.

Een snowboard huren kost voor volwassenen ongeveer 125 euro en voor kinderen ongeveer 80 euro.

Hou er rekening mee dat deze prijzen richtprijzen zijn en dat daar geen rechten aan ontleent kunnen worden.

Ski's huren Serfaus - tips

De medewerkers van de skiverhuur Serfaus kunnen je prima adviseren over welke ski's of snowboard het beste bij jou past, maar toch een paar tips voor het ski's huren Serfaus.

Lekker winkelen in de skiverhuur Serfaus.

De winkel waar je ski's kunt huren in Serfaus is natuurlijk ook een perfect plek om te shoppen. Naast ski's, ski stokken en snowboardmateriaal kan je hier ook helmen, buffs, de beste ski handschoenen en skibrillen.

Je kan hier prima terecht een paarwarme skihandschoenen, of een leuke sjaal, muts of Buff. Een rugbeschermer wordt ook steeds belangrijker. En natuurlijk voor skikleding zoals een fleecevest, thermobroek, thermoshirt of ski jas.

Ski's huren Serfaus vanuit je luie stoel.

Als je ski's wilt gaan huren in Serfaus, dan kan je dat al in Nederland regelen. De sportwinkels in Serfaus bieden je de mogelijkheid om al in Nederland je ski's te reserveren. Je kunt dat doen op hun website. Zij zetten dan het materiaal vast voor je klaar.

Tips!

Andere verschillen waarop je kunt letten zijn bijvoorbeeld verzekering voor schade en diefstal, de kosten voor omruilen, kortingen en voorwaarden voor annulering.

social media

Facebook
Twitter
Instagram