vakantiehuis Serfaus zoeken

Vul de data van uw vakantie in en vind snel een beschikbare accommodatie.
Booking.com

Vakantiehuis Serfaus

Een vakantiehuis is weer eens wat anders dan een appartement. Vakantiehuizen zijn geschikt voor groepen, maar ook voor gezinnen met kinderen.

Hieronder staan een aantal vakantiehuizen in Serfaus.
Er zijn een aantal reisorganisaties die vakantiehuizen in Serfaus verhuren. Maar je kunt ook rechtstreeks je vakantiehuis in Serfaus huren.

Vakantiehuis Serfaus boeken via een reisorganisatie

Er zijn een aantal reisorganisatie die appartementen in Serfaus aanbieden. Hieronder staan wat advertenties van reisorganisaties die appartementen in Serfaus aanbieden.

Chalet Serfaus - Vakantiehuis Gretl incl. catering
32 personen vanaf 16800 EUR.

Vakantiehuis Gretl incl. catering

Groot vakantiehuis in Serfaus inclusief skipas en catering
Ben je op zoek naar een vakantiehuis in Serfaus met een centrale ligging, waar je toch rust ervaart? Dan is Chatel Gretl precies wat je zoekt! Vakantiehuis Gretl ligt in het centrum op steenworp afstand van de metro. Zo sta je binnen een paar minuten op de piste.

Deze accommodatie is geschikt voor maximaal 32 personen en beschikt over meerdere appartementen met in totaal 14 slaapkamers en evenveel badkamers. Je boekt dit chalet inclusief catering. Iedere ochtend maakt het personeel een uitgebreid onbijtbuffet klaar en iedere avond wordt er een drie gangen diner bereikt. De catering is inclisef alle (alcoholische) dranken. De skipassen voor het hele reisgeschezelschap zijn bij de reissom inbegrepen. Dit wordt een vakantie om nooit te vergeten!
Chalet Serfaus - Chalet Kraxner met catering
20 personen vanaf 3600 EUR.

Chalet Kraxner met catering

8 persoons vakatiehuis in Serfaus inclusief skipas en catering
Aan de rand van het gezellige centrum van Serfaus, ligt chalet Kraxner. Dit vakantiehuis is geschikt voor 8 personen en wordt geboekt inclusief skipassen en catering (ontbijt, diner en drankjes).

De acht slaapplaatsen zijn verdeeld over vier slaapkamers. Het vakantiehuis beschikt over drie badkamers en een gemeenschappelijke woonkamer met open keuken. De keuken is modern uitgerust en van alle gemakken voorzien.

Je boekt dit chalet inclusief catering. Dat betekend dat er persoon in de woning aanwezig is. Deze maakt iedere ochtend een vers ontbijt. 's Avonds serveren zij een drie gangen maaltijd. Ook voor je drankjes kan je bij het cateringpersoneel terecht. Je hoeft zelf nergens meer naar om te kijken!